pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hakuohjeet

Teatterilinjan 2017-2018 MN-festareilla

Teatterilinjalle hakeminen tapahtuu hakulomakkeella ja sen liitteillä, lisäksi hakuun liittyy henkilökohtainen haastattelu. Hakiessasi ainoastaan kevätlukukaudelle, hakuun liittyy myös koe-esiintyminen. Koe-esiintyminen järjestetään Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Jos et pitkän matkan tai muun esteen takia pääse koe-esiintymiseen, voit tehdä myös esittelyvideon. Tarkemmat ohjeet molemmista linjavastaava Matti Halénilta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tällä hetkellä on mahdollista hakea Teatterilinjalle (merkitse oikea vaihtoehto hakulomakkeeseen):

* Syksyn 2018 täydennyshaussa, jolloin voit aloittaa suoraan seuraavan jakson alusta 26.11.2018.

* Kevätlukukaudelle 2019

* Lukuvuodelle 2019-2020

* Syyslukukaudelle 2019

* Kevätlukukaudelle 2020

Ilmoitamme Teatterilinjalle hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen sekä haastattelun (ja mahdollisen koe-esiintymisen) jälkeen.

Voit tiedustella Teatterilinjasta opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavalta opettajalta Matti Halénilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Hae Teatterilinjalle nettilomakkeella. Tiedustelut opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16. Skannatut hakulomakkeen liitteet voi lähettää linjavastaavalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!