pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Teatterilinjan opettajat

mattihalen

Teatterilinjan vetäjä Matti Halén on monipuolisesti lahjakas taiteentekijä, jolla on pitkä kokemus teatterityöstä. Esiintymisen lisäksi hän on työskennellyt erilaisten ryhmien kanssa kurssien, produktioiden, draamatyöskentelyn ja taiteen tuotannon parissa. 

Matin tekemässä teatterissa painottuvat usein rikas visuaalisuus ja fyysisen teatterin ilmaisukeinot. Teatteritaiteessa Mattia kiinnostaa erityisesti uusien asioiden tutkiminen ja laajan dynaamisen ilmaisun etsiminen yhdessä muiden kanssa. Matti on Paraabeli -kollektiivin perustajajäsen.

Lisäksi Teatterilinjalla vierailee useita loistavia opettajia kuten mm:

Iiris Autio on valmistunut teatteri-ilmaisunohjaajaksi Yrkeshögskolan Noviasta ja työskentelee monipuolisesti sekä perinteisen esityskeskeisen teatterin että soveltavien ja ryhmälähtöisten menetelmien parissa. Taiteellisessa työssä häntä inspiroi vuorovaikutteisuus ja taiteidenvälisyys, sopivasti haastavaa ja kasvattavaa prosessia unohtamatta. Iiris on myös Paraabeli -kollektiivin perustajajäsen.

Kati Korosuo / DTB. Kati on tanssija, koreografi ja Dances to a Beat (DTB) –menetelmän kehittäjä. DTB on improvisaatioon, toistoon ja rytmiin perustuva tanssitekniikka. Se pakottaa harjoittajansa pysymään hetkessä, kieltäytymään itsensä ja omien valintojensa tuomitsemisesta sekä luottamaan intuitiivisesti kehoonsa rakentuneeseen tietoon.

Suvi Leppänen / Klovneria. Suvi on saanut fyysisen teatterin näyttelijäkoulutuksen Vaasassa Svenska yrkeshögskolanissa ja jatkaa tällä hetkellä opintojaan Teatterikorkeakoulussa. 

Pekka Nyman on kirkkonummelainen freelancemuusikko, joka on tehnyt viime vuodet myös näyttelijän töitä. Hän on johtanut Suomen Lähetysseuran Jakaranda -musiikkiryhmää vuodesta 1990 ja ollut muutenkin tiiviisti mukana Lähetysseuran taidetyössä.

Heidän lisäkseen linjalla on useita lyhytkursseja ja teemme yhteistyötä SRO:n muiden opintolinjojen kanssa.

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!