pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 

SRO Teatterilinja - ehkäpä monipuolisin teatterilinja!

Monipuolinen teatterilinja

Seuraava Teatterilinja alkaa Suomen Raamattuopistolla syksyllä 2018! Teatterilinja on intensiivistä opiskelua, kokonaisvaltaista kasvua ja kehittymistä esiintyjänä ammattitaitoisten opettajien johdolla. Koulutus on myös rentoa yhdessä tekemistä ja tutkimista - toinen toisiamme tukien. Siirry tästä suoraan hakusivulle!

Katso videolta, kun Teatterilinjan vastaava opettaaja Matti Halén kertoo ajatuksiaan linjasta ja teatterista:

Tärkeät päivämäärät

2018–2019 lukuvuosi 3.9.2018-4.6.2019

Syyslukukausi 3.9.–21.12. 2018 (16ov)

Kevätlukukausi 2.1.–4.6.2019 (22ov)

Opetuksen osa-alueet

Opetuksen lähtökohtana on teatteri esittävänä taiteena. Opetuksessa painottuu kokonaisvaltainen kasvu esiintyjänä, teatteriesityksen valmistaminen sekä teatterin eri osa-alueiden ymmärtäminen osana kokonaisuutta. 

Teatteritaiteen perusteiden lisäksi Teatterilinja tarjoaa mahdollisuuden opiskella toiminnallisesti näyttelijäntaiteen eri puolia. Näitä ovat mm. kehotietoisuus, fyysinen ja puheilmaisu, improvisaatio, performanssitaide, tilankäyttö, hahmojen rakentaminen ja esitysten valmistamisen prosessi.

Katso Aftermoviesta, mitä tehtiin lukuvuonna 2017-2018:

Esitykset ja päättötyö

Teatterilinjalla tutkitaan Raamattua, ihmisyyttä ja teatteritaiteen eri puolia. Vuoden aikana harjoitellaan ja toteutetaan myös useita erilaisia esityksiä.

Esityksiä valmistaessa jokainen ryhmän jäsen tuo oman panoksensa kokonaisuuteen. Esitys muodostaa yhden tulkinnan jostakin ilmiöstä tai ajatuksesta. Opetuksen keskiössä on näiden muuttaminen draamalliseen muotoon sekä siihen liittyvät eettiset näkökohdat. Lopuksi laaditaan ja toteutetaan päättötyö, johon kuuluu myös oman työn arviointia.

Linjan vastaavana opettajana toimii Matti Halén ja lisäksi linjalla vierailee edustava joukko loistavia teatterintekijöitä.

Seuraa Teatterilinjaa facebookissa.

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!