pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Urheilulinja5Ensimmäinen hakukierros syksyllä 2018 alkaviin opintoihin on nyt auki! Ensimmäinen hakukierros päättyy 31.5.2018. Hakea kannattaa hyvissä ajoin!

Voit aloittaa Urheilulinjalla syksyllä tai keväällä. Urheilulinjalle hakeminen tapahtuu hakulomakkeella ja sen liitteillä, lisäksi hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun, joko paikan päälle tai puhelimitse.

Urheilulinja kestää koko lukuvuoden eli syyskuun alusta kesäkuun alkuun. Ilmoitamme Urheilulinjalle hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen jälkeen. Urheilulinjalla voi aloittaa syksyllä tai keväällä ja opiskella koko lukuvuoden tai pelkästään syksyn/kevään.

Voit tiedustella Urheiluinjasta opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavalta opettajalta Niko Ijäkseltä p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Hae Urheilulinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen alla olevaan osoitteeseen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Postiosoite:
Suomen Raamattuopisto / Urheilulinja, PL 15, 02701 Kauniainen

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!