pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Urheilulinja3Urheilulinja4

 

 

 

 

 

 

 

 

Kehity urheilussa, kasva kristittynä

Urheilulinja on tarkoitettu kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille ja urheilijoille! Urheilulinja soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnasta ja urheilusta. Opinnoissa annetaan eväitä kehittyä johtajana, valmentajana, urheilijana, aktiiviliikkujana, pelaajana ja/tai kilpailijana sekä kasvaa kristittynä. 

Urheiluinja antaa monia työkaluja oman liikuntaan ja urheiluun liittyvän uran ja aktiivisen elämäntavan rakentamiseen. Opetuksessa huomioidaan kunkin omat lähtökohdat. Mikäli olet kilpaurheilija, mahdollistamme oman ammattimaisen harjoittelun ja kilpailemisen yhdistämisen opiskelujen kanssa. Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella. Urheilulinjan kautta haluamme kasvataa KRIKin toimintaa ympäri Suomea ja ulkomailla tehtävää urheilulähetystyötä.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti! Ammattitaitoisena personal trainerina sinulla on mahdollisuus toimia vaativissakin valmennus- ja ohjaustehtävissä. Koulutuksen kautta sinulla on loistavat edellytykset työllistyä liikunta-alalla, esimerkiksi kuntokeskuksissa. 

Lisäksi keväällä järjestetään kaikille halukkaille pienestä lisämaksusta opintomatka lähetyskentälle ulkomaille kokemaan käytännössä minkälaista urheilulähetystyö on!

 

Olemme osa KRIK Finlandin toimintaa!  Katso lisää www.krik.fi.   

KRIK-FINLAND logo

 

Seuraa Urheilulinjan menoa myös Facebookissa KRIK Finlandin omilla sivuilla: facebook.com/KRIKChristianSportsContact/ ja Instagramissa @krikurheilulinja https://www.instagram.com/krikurheilulinja/?hl=fi

 

Entisiltä opiskelijoilta:

 

 

 

Oli hienoa viettää kevät monipuolisesti urheillen. Sai myös kasvaa uskossa ja yleisesti ihmisenä. Parasta Urheilulinjalla oli hyvä yhteishenki ja tiivis porukka, jonka kanssa koettiin ja opittiin paljon. Myös se, että saa jakaa arkea samanhenkisten ihmisten kanssa, joille usko ja urheilu on sydämellä, niin se toi kyllä paljon iloa ja elämää mun kevääseen.

Paula Kankainen

___________________________________________________________________________________________________________

 

 

  

  

Raamattuopistolla vietetystä ajasta parasta oli tutustua ja ystävystyä muihin uskoviin, joille urheilu on myös tärkeä osa elämää. Urheilulinjalla pääsin tutustumaan erilaisiin lajeihin ja toteuttamaan omia lahjoja liikunnanohjaajana. Pääsin myös kehittymään ohjaajana hyvässä ilmapiirissä.
Haluan olla KRIKin toiminnassa mukana, koska siellä koen uskovien yhteyttä ainutlaatuisella tavalla urheilun kautta.

Samuel Kervinen

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

 

Ennen kuin kuulin urheilulinjasta olin miettinyt, että haluaisin yhdistää minulle tärkeät asiat eli uskon ja urheilun. Kuulin Radio Deiltä KRIKistä. Päädyin SRO:n sivuille ja näin mainoksen urheilulinjasta. Urheilulinja oli minulle rukousvastaus ja sinne hakeminen tuli ajankohtaiseksi juuri oikeaan aikaan elämässäni. Yliopisto-opiskeluni olivat loppusuoralla ja urheilulinjan myötä pystyin viettämään välivuoden urheilun parissa hengellisessä ympäristössä ennen työelämään siirtymistä. Urheilulinja antoi minulle hyvin paljon monelle eri elämän osa-alueelle. Opin uusia tietoja ja taitoja eri pallopeleissä. Hyvässä ja kannustavassa oppimisympäristössä pystyin kehittymään peleissä, joissa en ollut koskaan hyvä koulussa. Lisäksi sain monipuolista oppia esimerkiksi valmentamisesta. Ohessa pystyin treenaamaan hyvin omia urheilulajejani. Sain paljon rohkeutta esiintymiseen ja intoa jatkossakin tehdä työtä kristillistä urheilutyötä sekä rohkeutta olla kilpailuissa kristittynä urheilijana ja urheilla Jumalan kunniaksi. Sain myös paljon uusia uskovia urheilijaystäviä, joilta sain arvokasta tukea. Vuoden aikana kasvoin paljon sekä hengellisesti että ihmisenä, jossa auttoi paljon opiston hyvä Raamattuopetus. 

Saara Nikander 

 ____________________________________________________________________________________________________________________________

  

 

Tiiviin ryhmän kanssa vietetyt keskusteluntäyteiset oppitunnit kristillisestä urheilutyöstä ja johtamisesta ovat olleet todella kiinnostavia. Yhteiset liikuntahetket ovat myös päivien kohokohtia. Erittäin positiivinen yllätys on ollut linjamme tiivis ryhmähenki. Turvallisella ilmapiirissä pystyy jokainen olemaan avoimesti oma itsensä ja tuoda omat mielipiteensä esiin.

Jaakko Anttoora

_______________________________________________________________________________________________________

Oli innostavaa opiskella Urheilulinjalla ja rohkaisevaa kuulua edelleen KRIKiin. Usko Herraan Jeesukseen tuo merkityksen koko elämääni, niin myös kilpaurheilu uraani. Lajini on nykyaikainen 5-ottelu, johon kuuluu 200 m vapaauinti, kalpamiekkailu, esteratsastus ja ampumajuoksu. Tahdon ylistää Jumalaa niillä lahjoilla, joita Hän on minulle antanut ja antaa! KRIKiin on ilo kuulua koska allekirjoitan samat arvot, sekä näyn välittää urheilun kautta ilosanomaa Jeesuksesta!

Laura Salminen

  

 

 

 

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!