pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Urheilulinja3Urheilulinja4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kehity urheilussa, kasva kristittynä

Urheilulinja soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnasta ja urheilusta. Opinnoissa annetaan eväitä kehittyä johtajana, valmentajana, pelaajana ja/tai kilpailijana sekä kasvaa kristittynä. 

Urheiluinja antaa monia työkaluja oman liikuntaan ja urheiluun liittyvän uran rakentamiseen. Opetuksessa huomioidaan kunkin omat lähtökohdat. Mikäli olet kilpaurheilija, mahdollistamme oman ammattimaisen harjoittelun ja kilpailemisen yhdistämisen opiskelujen kanssa. Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.

 

Olemme osa KRIK Finlandin toimintaa! Katso lisää www.krik.fiKRIK-FINLAND logo

Seuraa Urheilulinjan menoa myös Facebookissa: facebook.com/KRIKChristianSportsContact/ ja Instagramissa: https://www.instagram.com/krikurheilulinja/?hl=fi

 

 

 

 

 

Ennen kuin kuulin urheilulinjasta olin miettinyt, että haluaisin yhdistää minulle tärkeät asiat eli uskon ja urheilun. Kuulin Radio Deiltä KRIKistä. Päädyin SRO:n sivuille ja näin mainoksen urheilulinjasta. Urheilulinja oli minulle rukousvastaus ja sinne hakeminen tuli ajankohtaiseksi juuri oikeaan aikaan elämässäni. Yliopisto-opiskeluni olivat loppusuoralla ja urheilulinjan myötä pystyin viettämään välivuoden urheilun parissa hengellisessä ympäristössä ennen työelämään siirtymistä. Urheilulinja antoi minulle hyvin paljon monelle eri elämän osa-alueelle. Opin uusia tietoja ja taitoja eri pallopeleissä. Hyvässä ja kannustavassa oppimisympäristössä pystyin kehittymään peleissä, joissa en ollut koskaan hyvä koulussa. Lisäksi sain monipuolista oppia esimerkiksi valmentamisesta. Ohessa pystyin treenaamaan hyvin omia urheilulajejani. Sain paljon rohkeutta esiintymiseen ja intoa jatkossakin tehdä työtä kristillistä urheilutyötä sekä rohkeutta olla kilpailuissa kristittynä urheilijana ja urheilla Jumalan kunniaksi. Sain myös paljon uusia uskovia urheilijaystäviä, joilta sain arvokasta tukea. Vuoden aikana kasvoin paljon sekä hengellisesti että ihmisenä, jossa auttoi paljon opiston hyvä Raamattuopetus. 

Saara Nikander 

  

 

 

 

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!