pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


YKI-treeniin ovat tervetulleita kaikki maahanmuuttajat, jotka haluavat valmistautua suomen kielen YKI-testiin. Kurssilla tehdään paljon erilaisia harjoituksia ja opitaan käytännön kielitaitoa.

Opiskelijoiden palautetta YKI-treenistä

Wilma

Kati, Virosta läpäisi keskitason Yki-testin syksyllä 2017 erinomaisesti. Hän sai kaikista neljästä taitoalueesta arvosanan 4.

Minä osallistuin YKI-kurssilla kolme kuukautta Kauniaisten Raamattuopistossa. Minä olen tyytyväinen kurssista, koska minun kielitaso on huomattavasti nousut. YKI-kurssi voin suositella ihmisille, kuka halua oppia suomen kieltä intensiivisesti, koska koulu on 4 päivää viikossa ja kotitehtäviä on paljon. YKI-kurssilla me ei vaan istunut ja kirjoittanut, me myös kuuntelimme erilaisia luentoja, keskustelimme erilaisia aiheita ja kävimme museoissa. Meidän kurssilla oli iloinen opettaja, joka oli aina meidän kanssa rauhallinen ja otti aikaa että kaikki oppilaiset ymmärtävät. Hänen kanssa oli tosi mukava oppia suomen kieltä ja hänen ammattitaito oli erinomainen.

Koulussa me oppisimme suomen kielen keskitasoa. Me menimme läpi genetiivi ja partitiivi sijamuodot ja heidän monikko, verbityypit preesensissä, verbityypit imperfektissä ja perfektissä, oppisimme käyttämä passiivi, käyttämä objekti. Lisäksi keskustelimme joka päivä erilaisia aiheita ja teimme kuunteluharjoituksia. Eritäin monipuoliset koulupäivät.

Raamattuopistossa oppiminen on hieman erilainen kun tavallisessa koulussa. Ihmiset ovat täällä enemmän iloiset ja ystävälliset. Jos sinä haluat koulussa on mahdollisuus osallistua aamuhartaudessa ja ehtoollisilla, mutta ei ole pakko. Täällä on paljon maahanmuuttajia sekä suomalaisia ja se varmasti laajentaa näköaloja. Koulupäivät ovat eripituiset, mutta joka päivä meillä ovat koulussa lounas. Tämä koulu on todella hyvä ja voi keskittyä opiskeluun, koska täällä on hyvä ilmapiiri. Suosittelen.

 

Banurekha

Banurekha, Intia

Pidän tavasta, jolla he opettavat. Minun opettaja sanoi kaikille, usein ei paniikkia, ei stressiä. Minä opin paljon suomen kielioppia, kulttuuria ja tekemään kieliharjoituksia, kuunteleminen, puhuminen, tekstin ymmärtäminen, kirjoittaminen.

Oli hieno kokemus oppia täällä. Voit todella tuntea taivaallista ilmapiiriä. Ennen kuin astuin tähän kurssiin, en ollut niin luottavainen puhuessani kieltä. Kun tulit tähän paikkaan, se on kuin taikuutta ja yritän puhua enemmän kieltä. Opettajat ovat erittäin hyviä! Sanoisin, että tämä on paras paikka opiskella.

 

 

Wilma

Paras asia oli, että tällä kurssilla meillä oli intensiivinen puheharjoittelu, me keskustelimme suomeksi joka päivä ja opimme tärkeät aiheet Suomen elämästä. Me osallistuimme erilaisissa luennoissa, joissa kuuntelimme erilaisia puheita. Se oli tosi tärkeä, koska kaikki ihmiset puhuvat eri tavalla, ja meidän täytyy oppia ymmärtää kaikki ihmiset.

Anna Venäjältä

 

 

Wilma

Raamattuopistossa oli aina ystävällinen tunnelma, tosi hauskaa! Kurssin suunnitelma oli kiinnostava ja pidin siitä, että annettiin kotitehtäviä. Tosi tärkeää oli, että me kirjoitimme paljon ja meillä oli mahdollisuus jutella suomalaisten kanssa. Aamuhartaudet olivat hyviä, ne olivat iloisesta sydämestä.

William Malawista

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!