pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

vapaaehtoistyöJokainen voi palvella Jumalan valtakunnan työnäkyä omilla lahjoillaan. Toimintakeskusten lisäksi meillä on toimintaa monissa seurakunnissa eri puolilla Suomea. Aivan läheltäkin voi löytyä mahdollisuus tehdä työtä yhdessä muiden kanssa. Vapaaehtoisen suurin palkka on hyvä mieli, yhdessä tekeminen ja siunaus, jonka ilosanoma tuottaa.

Kannattaa myös liittyä työn ystäviä kokoavaan yhdistykseen, Suomen Raamattuopiston Ystäviin. Tule mukaan.

Lisätietoja vapaaehtoistehtävistä saat julistustoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9134 tai oman alueesi työntekijältä.

Raamattupiirit

Nyt on aika perustaa raamattupiiri. Kutsu koolle muutamia ystäviäsi kuuntelemaan tiistaina klo 18.30 lähetettävää radioraamattupiiriä. Sen pohjalta on hyvä jatkaa keskustelua. Ohjelmaan liittyviä raamattupiirioppaita voit tilata Perussanomalta. Pienryhmätoiminta tarjoaa mahdollisuuden yhdessäoloon, hengelliseen kasvuun ja sanan tutkimiseen. Radioraamattupiirit ovat kuunneltavissa myöhemminkin haluamanasi ajankohtana verkossa www.radioraamattupiiri.fi.

Ystäväpiirit

Työmme ystävät mahdollistavat ilosanoman tarjoamisen esirukouksin ja taloudellisesti tukien. Monilla paikkakunnilla he kokoontuvat säännöllisesti. Toivomme mahdollisimman monen löytävän kauttamme itselleen hengellisen kodin ystävien keskellä ja Vapahtajamme tarkoittaman tehtävän hänen valtakunnassaan monille siunaukseksi.

Yhdyshenkilöt

Yhdyshenkilönä toimit yhteyksien luojana Raamattuopiston ja seurakunnan välillä. Apuasi tarvitaan tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä. Yhdyshenkilönä teet seurakunnassasi tunnetuksi Raamattuopiston toimintaa jakamalla esitteitä sekä tarjoamalla Perussanoman kirjoja ja lehtiä.

Toimintaryhmät

Jos olet kiinnostunut käynnistämään ystäviesi kanssa teitä innostavaa toimintaa omalla paikkakunnallanne, työskentely toimintaryhmänä voisi olla teidän mallinne. Toimintaryhmiä on lähes 40 eri puolilla Suomea.

Piirilähetit

Kutsuttuna toteutat toiminnassasi yleistä pappeutta sekä armolahjoja, joita juuri sinä olet saanut. Sinulla on myös parhaiten tietoa oman seurakuntasi tai alueesi tarpeista. Piirilähettinä tehtäväkenttäsi on täynnä mahdollisuuksia.

Voit sopia tilaisuuksia alueesi seurakuntien tai toimintamme yhteydessä olevien muiden ryhmien kanssa. Tilaisuuksissa voit ottaa vastataksesi niin ohjelmasta kuin käytännön järjestelyistäkin. Voit myös perustaa raamattu- ja rukouspiirejä tai toimintaryhmiä sekä rekrytoida uusia vastuunkantajia.

Vapaaehtoinen julistustyöntekijä

Työskentelet itsenäisesti, mutta kuitenkin kiinteässä yhteistyössä muiden vapaaehtoisten sekä vakinaisten julistus- ja opetustyöntekijöiden kanssa. Mahdollisuuksiesi mukaan osallistut työntekijäkokouksiin. Vapaaehtoistyöntekijöille ei makseta palkkaa, mutta tehtävien aiheuttamat kulut korvataan.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!