pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

vapaaehtoistyö

Tule mukaan, osallistua voi monella tavalla. Seurakuntien kanssa yhteistyössä järjestämme vuosittain yli 1 700 tapahtumaa.

Tapahtumakalenteri kertoo mitä kotiseudullasi tapahtuu. Toimintakeskuksemme Raamattuopisto Kauniaisissa, kristillinen loma- ja kurssikeskus Vuokatinranta sekä Kellonkartano Haukiputaalla tarjoavat monia mahdollisuuksia virkistymiseen ja uuden oppimiseen.

Kotimaahan ja ulkomailla suuntautuvat ryhmämatkat antavat tilaisuuden uusien ystävien löytämiseen ja syventävän tiedon omaksumiseen. Kaikilla matkoillamme on asiantuntevat, kuhunkin kohteeseen syvällisesti perehtyneet matkanjohtajat. Matkakohteita on laidasta laitaan mm. Lapin hiihto- ja ruskamatkat, kevätmatkat Israeliin ja eri puolilta Suomea järjestettävät linja-automatkat Hengellisille syventymispäiville Helsinkiin.

Jokainen voi palvella Raamattuopiston näyn toteutumista omilla lahjoillaan ja sillä työpanoksella, jonka katsoo työlle voivansa antaa. Koska toimimme maanlaajuisesti, on todennäköistä, että kotiseudullasikin on monia mahdollisuuksia toimia yhdessä muiden kanssa. Vapaaehtoistyön suurin palkka on hyvä mieli ja toisten kanssa yhdessä toimiminen. Kannattaa myös liittyä työn ystäviä yhteen kokoavan yhdistyksen, Suomen Raamattuopiston Ystävät ry:n jäseneksi.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!