pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hiihtomatka Lappiin pääsiäisenä 2017
12.–18.4.2017

ingressikuvaHiihtomatka pääsiäisaikaan omalla bussilla Tunturihotelli Vuontispirttiin Pallas-Yllästunturin hienoon kansallispuistomaisemaan, uljaan tunturijonon laajoille rinteille.

Matkan järjestää Suomen Raamattuopiston säätiö. Matka on kaikille avoin eikä edellytä minkäänlaista kuulumista tai sitoutumista Suomen Raamattuopistoon.

MAJOITUSPAIKKAMME
Hotelli Vuontispirtti sijaitsee aivan tunturien juurella Vuontisjärven rannalla Yli-Kyrössä.Hiihtomatkamme kohde on Pallas-Yllästunturin kansallispuisto Enontekiön kunnassa. Se on Suomen vanhin ja komein kansallispuistoalue Tunturilapissa. Hiihtoretket suuntautuvat Pallas-Ounastunturin laajoille rinteille ja keroille. Pääsemme nousemaan puuttomalle tunturialueelle joka hiihtomatkalla. Paljon erilaisia latuvaihtoehtoja sekä perinteisen hiihtäjälle että luistelijoille.

BUSSIN AJOREITTI
Bussi lähtee Kauniaisista ja ajaa E4 tietä reittiä Kauniainen - Lahti - Jyväskylä - Oulu - Muonio - Vuontispirtti. Mistä paikkakunnalta tahansa matkan varrelta pääsee kyytiin. Lähtö Suomen Raamattuopistolta Kauniaisista ke 12.4. klo 19.00. Paluu ti 18.4. klo 8.00 mennessä Kauniaisiin.

HINTA SISÄLTÄÄ
Matkan hintaan sisältyvät meno- ja paluumatka, paikalliset bussikyydit retkien alkupisteeseen ja loppupisteestä Tunturihotelli Vuontispirtille. Hintaan sisältyvät myös ruokailut Vuontispirtillä, aamupala, retkieväät aamiaispöydästä ja päivällinen.

PÄIVÄOHJELMA
Päiväohjelma käsittää aamuisen raamattuhetken, hiihtoretket, ruokailut, saunan sekä joka ilta Laulun ja Sanan illan. Iltojen yhteislaulujen säestyksestä huolehtivat Risto Heikkilä hanuri, Kari Jutila kitara, huilu ja laulu sekä Pauli Tuohioja basso. Aamu- ja iltaohjelmiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

MATKAOPPAAT
Matkasi viihtyvyydestä huolehtivat Pauli ja Tarja Tuohioja, Kari Jutila, Risto Heikkilä, Jokke Sell.

Ohjelma 12.4.
Ohjelma 13.4.
Ohjelma 14.4.
Ohjelma 15.4.
Ohjelma 16.4.
Ohjelma 17.4.
Ohjelma 18.4.
pos-sro2-right

HINNAT

Kokonaishinta/henkilö sisältää matkat, aamiaiset, retkieväät, päivälliset, majoituksen, kuljetukset paikan päällä, saunat, teemaluennot ja omat iltaohjelmat.

2 hengen huone: 600 €/hlö
4 hengen mökki: 550 €/hlö
Lapsi 5-14 vuotta kaikissa majoitusmuodoissa 390 €/lapsi
Lapsi 4 vuotta tai alle kaikissa majoitusmuodoissa 225 €/lapsi

Tilanpuutteen takia ei ole mahdollista varata 2 hengen huonetta yhdelle hengelle. Mökkiin majoitetaan 4 yksittäishenkilöä tai perhe.


TIEDUSTELUT

MARIA SAVOLAINEN (09-51239134) Julistustoimistosta vastaa mielellään matkaa koskeviin tiedusteluihin. Hänelle voi myös kirjoittaa sähköpostilla: maria.savolainen@sro.fi.

PAULI TUOHIOJA (0500-603786) toimii matkanjohtajana ja antaa mielellään informaatiota hiihtoreiteistä, päivien ohjelmista, varusteista yms.


PALJON LISÄTIETOA PAULI TUOHIOJAN KOTISIVULTA

Kuvia edellisiltä vuosilta, Varusteet, vakuutukset, turvaohjeet, vaihtoehtoisia hiihtoreitejä, ehdotuksia lapsiperheille, ym. ym.


TULOSTA OHJELMA

TULOSTA TÄSTÄ


LASKUTUS VASTA MATKAN JÄLKEEN

Käytäntö perustuu Kuluttajaviraston ohjeisiin. Ei ennakkomaksua, pelkkä ilmoittautuminen riittää.


PERUUTUSMAKSUT

Jos henkilö ei peruuta varaustansa ja jättää tulematta matkalle, niin silloin Raamattuopistolla on oikeus laskuttaa häneltä matkan todellinen hinta.


  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!