pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hiihtomatka Lappiin pääsiäisenä 2018
28.3.–3.4.2018

ingressikuva
Hiihtomatka pääsiäisaikaan omalla bussilla Tunturihotelli Vuontispirttiin Pallas-Yllästunturin hienoon kansallispuistomaisemaan, uljaan tunturijonon laajoille rinteille.

Matkan järjestää Suomen Raamattuopiston säätiö. Matka on kaikille avoin eikä edellytä minkäänlaista kuulumista tai sitoutumista Suomen Raamattuopistoon.

MAJOITUSPAIKKAMME
Hotelli Vuontispirtti sijaitsee aivan tunturien juurella Vuontisjärven rannalla Yli-Kyrössä. Hiihtomatkamme kohde on Pallas-Yllästunturin kansallispuisto Enontekiön kunnassa. Se on Suomen vanhin ja komein kansallispuistoalue Tunturilapissa. Hiihtoretket suuntautuvat Pallas-Ounastunturin laajoille rinteille ja keroille. Pääsemme nousemaan puuttomalle tunturialueelle joka hiihtomatkalla. Paljon erilaisia latuvaihtoehtoja sekä perinteisen hiihtäjälle että luistelijoille.

BUSSIN AJOREITTI
Bussi lähtee Kauniaisista ja ajaa E4 tietä reittiä Kauniainen - Lahti - Jyväskylä - Oulu - Muonio - Vuontispirtti. Mistä paikkakunnalta tahansa matkan varrelta pääsee kyytiin. Lähtö Suomen Raamattuopistolta Kauniaisista ke 28.3. klo 19.00. Paluu ti 3.4. klo 7.00 mennessä Kauniaisiin.

HINTA SISÄLTÄÄ
Matkan hintaan sisältyvät meno- ja paluumatka, paikalliset bussikyydit retkien alkupisteeseen ja loppupisteestä Tunturihotelli Vuontispirtille. Hintaan sisältyvät myös ruokailut Vuontispirtillä, aamupala, retkieväät aamiaispöydästä ja päivällinen.

PÄIVÄOHJELMA
Päiväohjelma käsittää aamuhartauden, hiihtoretket, ruokailut, saunan sekä joka ilta Laulun ja Sanan illan. Iltojen yhteislaulujen säestyksestä huolehtivat Risto Heikkilä hanuri, Kari Jutila kitara, huilu ja laulu sekä Pauli Tuohioja basso. Aamu- ja iltaohjelmiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

MATKAOPPAAT
Matkasi viihtyvyydestä huolehtivat matkaoppaat Pauli ja Tarja Tuohioja.

pos-sro2-right

HINNAT

Kokonaishinta/henkilö sisältää matkat, aamiaiset, retkieväät, päivälliset, majoituksen, kuljetukset paikan päällä, saunat ja omat iltaohjelmat.

2 hengen huone: 630 €/hlö
4 hengen mökki: 570 €/hlö
Lapsi 5-14 vuotta kaikissa majoitusmuodoissa 390 €/lapsi
Lapsi 4 vuotta tai alle kaikissa majoitusmuodoissa 225 €/lapsi

Tilanpuutteen takia ei ole mahdollista varata 2 hengen huonetta yhdelle hengelle. Mökkiin majoitetaan 4 yksittäishenkilöä tai perhe.


TIEDUSTELUT

PAULI TUOHIOJA, matkanjohtaja, puh. 0500 603 786, antaa mielellään informaatiota päivien ohjelmista ja kohteista yms. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla: pauli.tuohioja@gmail.com

MARIA SAVOLAINEN, 09-51239134, ottaa toimistossa vastaan tiedusteluja matkasta ja ohjaa tiedustelut Pauli Tuohiojalle. Marialle voi myös kirjoittaa sähköpostia: maria.savolainen@sro.fi.


PALJON LISÄTIETOA PAULI TUOHIOJAN KOTISIVULTA

Kuvia edellisiltä vuosilta, Varusteet, vakuutukset, turvaohjeet, vaihtoehtoisia hiihtoreitejä, ehdotuksia lapsiperheille, ym. ym.


TULOSTA OHJELMA

TULOSTA TÄSTÄ


LASKUTUS VASTA MATKAN JÄLKEEN

Käytäntö perustuu Kuluttajaviraston ohjeisiin. Ei ennakkomaksua, pelkkä ilmoittautuminen riittää.


PERUUTUSMAKSUT

Jos henkilö ei peruuta varaustansa ja jättää tulematta matkalle, niin silloin Raamattuopistolla on oikeus laskuttaa häneltä matkan todellinen hinta.


VUONTISPIRTTI

Katso nettisivuja tästä


  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!