pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Raamattuopiston syksyn viikonloppujen ohjelma uudistuu. Edullisia viikonloppukursseja on tarjolla etenkin loka- ja marraskuussa. Nyt on aika varata paikkansa ja nauttia mukavista yhteisistä hetkistä.

Nuoret aikuiset yhdessä koolle Kauniaisiin

Uutta lokakuussa ovat esimerkiksi valtakunnallinen nuorten aikuisten tapaaminen, jonka koko viikonlopun ohjelma maksaa alle kolmekymmentä euroa. Yksin armosta -ryhmiä toimii eri puolilla Suomea ja 20.-22. lokakuuta kokoonnutaan ensi kertaa yhdessä Kauniaisiin.

Nyt on oivallinen tilaisuus tavata uusia ihmisiä ja miettiä yhdessä, mitä hengellisyys merkitsee pari-kolmekymppisten maailmassa. Yksin armosta -ryhmien vetäjä ja suosittu puhuja Jaakko Pirttiaho vastaa viikonlopun Raamattuluennoista yhdessä Uudenmaan uuden pastorin Ilpo Karin kanssa.  Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Lokakuun lopussa naisten ja uskonpuhdistuksen asiaa

Lokakuun viimeinen viikonloppu 27.-29.10 on superviikonloppu, jolloin kokoontuvat naiset ja uskonpuhdistuksesta innostuneet. Uudistuneille Naistenpäiville pääsee mukaan vain kolmellakymmenellä eurolla. Hyvän äärelle johdattaa Raamattuopiston naistyön koordinaattori, evankelista Anne Pohtamo-Hietanen.

Sekä uudistuneiden Naistenpäivien että Ajankohtainen uskonpuhdistus -viikonloppuun sisältyy yhteinen teatteriesitys. Iloinen Sen tien guljailijat -musiikkinäytelmä kutsuu mukaan Itä-Karjalaan ja sen lähetyshaasteisiin.

Naistenpäivien ohjelmaan voi osallistua vain pelkästään lauantaina, jolloin ohjelmaan kuuluu illalla myös teatteriesitys. Koko lauantain kurssimaksu on 19 euroa ja illaksi kaverinsa voi vielä ottaa mukaan teatteriesitykseen vitosella. Tule mukaan virittäytymään syksyyn ja nauttimaan hengellisen elämän lahjoista!

Vielä ehtii mukaan Uskonpuhdistuksen juhlavuoteen

Ajankohtainen uskonpuhdistus -viikonlopun puhujakaarti on korkeatasoinen, ovathan paikalla mm. kaikki kolme Raamattuopiston toiminnanjohtajaa, jo eläköityneet Raimo Mäkelä ja Timo Junkkaala sekä nykyinen toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen. Uskonpuhdistuksen juhlavuosi päättyy pian, mutta täällä ehtii vielä yhdessä pohtia, mitkä asiat ovat erityisesti kirkastuneet juhlavuoden aikana.

Marraskuussa kiikarissa ovat perhe, pyhät ja ihmissuhdetyö

Marraskuun puolivälissä 17.-19.11. on jälleen vuorossa vilkas viikonloppu. Raamatun historiallisen maantieteen kurssi järjestetään silloin Eero Junkkaalan johdolla. Samaan aikaan on suosittu mielenterveys- ja ihmissuhdetyön viikonloppu. Se kokoaa etenkin hoitoalan ammattilaisia, maallikkosielunhoitajia ja läheisten auttamisesta kiinnostuneita. Luennoitsijoina ovat mm. psykoterapeutti Hanna Niemi ja psykiatrian erikoislääkäri Topi Jääskeläinen.

Jos Israelin maantiede jäi erityisesti mieleen edellisestä viikonlopusta, niin Israel-henkistä ohjelmaa on luvassa seuraavanakin viikonloppuna. Israel-raamattuseminaarissa 24.-26.11. perehdytään Pyhään maahan tässä ajassa.

Samana viikonloppuna järjestetään myös Perheen uusi tuleminen -viikonloppu. Sitä vetävät Mia ja Tapio Puolimatka.

Myös syksyn viimeinen Sisälle sanaan -viikonloppujen sarja järjestetään silloin. Aiheena ovat Kirjoitukset. Sisälle sanaanhan pääsee missä vaiheessa vuotta vain, koska koko Raamatun läpikäyntiä varten järjestään viikonloppu joka kuukausi lomajaksoja lukuun ottamatta.   

Muistathan myös, että marraskuun alku on perinteisten Pyhäinpäiväjuhlat -viikonlopun aikaa. Marras-joulukuun vaihteessa puolestaan perehdymme tarkemmin Islamiin.

Ilmoittaudu heti

Kannattaa varata paikkansa heti viikonloppuihin. Lisätietoja löytyy kurssikalenterista, jossa sopivaa kurssia näpäyttämällä pääset ilmoittautumissivulle. Tervetuloa mukaan!

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!