pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Perusta-lehti järjestää suositut Teologiset opintopäivät Kauniaisissa heti vuoden alussa 3-5. tammikuuta. Päivät alkavat kello kymmenen jälkeen Viron ja Inkerin kirkon tervehdyksillä. Päivät päättyvät perjantaina iltapäivällä Timo Junkkaalan syväluotaukseen oikein väärin ymmärretystä kirkosta.

Opintopäivillä pohditaan pintaa syvemmältä kirkon olemusta, sen haasteita ja näkymiä sekä herätysliikkeiden asemaa kirkossa. Kotimaisista asiantuntijoista mukana ovat mm. Olavi Rimpiläinen, Sammeli Juntunen, Antti Laato, Anna-Maria Laato ja Miikka Ruokanen.

Ulkomainen vieras tulee Norjasta

Ulkomaisena vieraana on Norjan luterilaisen lähetysliiton pääsihteeri Øyvind Åsland. Hän kertoo pohjoismaisten luterilaisten naapurikirkkojen ratkaisuista kirkkoa haastavissa kysymyksissä ja siitä, miten herätysliikeväki on niihin reagoinut.

Yleisluentojen lisäksi eri kanavissa käsitellään laajasti mielenkiintoisia ja ajankohtaisia teologisia teemoja. Ne liittyvät esimerkiksi kirkkoon, lähetystyöhön, eettisiin kysymyksiin, Raamattuun, sielunhoitoon ja kirkkohistoriaan.  Voi sanoa, että jokaiselle löytyy runsaasti valinnanvaraa aihepiirien suhteen.

Tervetuloa myös kirjanäyttelyyn

Teologiset opintopäivät on tarkoitettu paitsi teologeille myös kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille.  Se on hyvä lähtölaukaisu vuoden 2018 hengellisille keskusteluille. Tapahtuman järjestää teologinen aikakausjulkaisu Perusta yhdessä Suomen Raamattuopiston, Suomen teologisen instituutin ja Suomen Evankelisluterilaisen Opiskelija- ja Koululaislähetyksen kanssa.

Tapahtuman yhteydessä on laaja kristillisen ja teologisen kirjallisuuden myyntinäyttely. Perussanomien kirjakaupan alennusmyynti käynnistyy samaan aikaan Teologisten opintopäivien kanssa.

Kolmen päivän ohjelma maksaa 89 euroa ja yhden päivän maksu alle puolet tästä. Eläkeläisille hinta on vielä edullisempi. Opiskelijoilta ja työttömiltä peritään vain 15 euroa. Tarkempaan ohjelmaan voi tutustua tämän linkin kautta.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!