pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Radio Dein kautta lähetettävä Raamattuopiston jumalanpalvelus ei kuulunut 24.6. Myöskään tulevan sunnuntain 1.7. jumalanpalvelusta ei kuulla radion Dein kautta.

Sen sijaan kunkin jumalanpalveluksen saarna on jälkikäteen kuultavissa Suomen Raamattuopiston nettisivuilta. Sinne pääsee oheista linkkiä hiirellä napauttamalla: https://sro.fi/ohjelmat-radio-deissa/jumalanpalvelukset/jumalanpalvelusten-saarnat-2018

Juhannuksen aikoihin Radion Dein tekniikassa oli vikaa

Juhannuksen jälkeisen sunnuntain jumalanpalveluksen lähetyksessä oli tekninen häiriö. Vika on paikannettu Radio Dein asemalle. Sekä Radio Dei että Suomen Raamattuopisto pahoittelevat kuulijoille aiheutunutta haittaa.

Sunnuntaina 24.6. saarnasi Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson aluejohtaja  Jari Nordman. Sunnuntaina1.7. kello 11 alkavassa jumalanpalveluksessa saarnaa Raamattuopiston toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen.

Ehtoollisen ja seuraa saa tulemalla paikan päälle Kauniaisiin

Koko jumlalanpalveluksen voi kuulla heinäkuun alussa tulemalla paikalle Raamattuopiston kirkkosaliin Kauniaisiin osoitteeseen Helsinginkatu 10. Samalla voi osallistua muiden kanssa ehtoolliselle.

Sunnuntaista 8. heinäkuuta alkaen jumalanpalvelukset ovat jälleen kuultavissa normaalisti Radio Dein kautta. Loppukesästä Hengellisten syventymispäivien aikaan Radio Deistä on kuultavissa Raamattuopiston ohjelmaa lauantaina 25.8. kello 11-16.30 ja sunnuntaina 26.8. kello 10-12. Hengelliset syventymispäivät järjestetään myös Kauniaisissa Raamattuopiston tiloissa.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan jumalanpalveluyhteisömme toimintaan. Lapsille on oma sunnuntaisin pyhäkoulu ja Hengellisten syventymispäivien aikaan myös runsaasti omaa ohjelmaa.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!