pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Suomen Raamattuopiston Säätiö etsii

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Suomen Raamattuopiston Säätiö on itsenäinen, valtakunnallinen kristillinen järjestö keskuspaikkanaan Kauniainen. Kauniaisissa sijaitsee kansanopisto, sekä Vuokatissa ja Oulussa loma- ja koulutuskeskukset.

Etsimme luovaa ja innostunutta tekijää vastaamaan säätiön markkinoinnista ja viestinnästä.
Työssäsi suunnittelet ja tuotat monipuolisesti sisältöä mm. verkkoon, monikanavaisiin kampanjoihin, sosiaaliseen mediaan, radioon ja printtimediaan. Tiimiisi kuluu graafinen suunnittelija ja tiedottaja.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, riittävää kokemusta alalta ja erinomaisia tiimityötaitoja. Esimiehenäsi toimii säätiön toiminnanjohtaja ja osallistut johtoryhmän työskentelyyn oman vastuualueesi asioissa.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työn sekä innostavan työyhteisön. Toimipisteesi sijaitsee Kauniaisissa hyvien liikenneyhteyksien lähellä.

Lähetä hakemuksesi Suomen Raamattuopistolle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen p. 040 451 6300.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!