pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Suomen Raamattuopiston johtokunta on kutsunut vararehtori, lehtori Marja-Kaarina Marttilan kansanopiston rehtoriksi 1.3.2019 alkaen. Nykyinen rehtori Juha Vähäsarja siirtyy Raamattuopiston metropolialueen johtajaksi.

Marja-Kaarina Marttila on toiminut vararehtorina vuodesta 2015 ja suorittanut tänä aikana opetushallinnon tutkinnon. Hän on teologian maisteri, lehtori ja uskonnonopettaja. Marttila aloitti Suomen Raamattuopistossa nuorisotyönohjaajien opettajana 1993 ja on myöhemmin vastannut Avoimesta Raamattukoulusta. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on vastannut Kristittynä Suomessa -linjasta ja kehittänyt kansanopiston maahanmuuttajakoulutusta. Marttila on ollut lähetystyössä Mongoliassa ja johtanut siellä koulutusprojektia, opettanut teologisessa oppilaitoksessa sekä tehnyt käännöstyötä.

- Oppilaitosjohtaminen on tänä päivänä monien lakien ja asetusten säätelemää ja vaatii jatkuvaa tietojen ja osaamisen päivittämistä. Suomen Raamattuopisto on yhden kirjan opisto, jossa haluamme tuoda Raamatun keskelle elämää ja erityisesti jokaisen opiskelijan sydämeen, uusi rehtori kertoo.

Uutena vararehtorina aloittaa 1.3. 2019 opistokappalainen Veli-Matti Kujala.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!