pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Elokuussa vietetään 96. Hengellisiä syventymispäiviä. Päivien otsikkona on ”Raamattu keskelle elämää”, joka on myös Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminta-ajatus. Raamattu ei ole vain ihmisten sanoja Jumalasta, vaan Jumalan sanaa ihmisille. Siksi Raamattua tulisi lukea niin, että pyrkii noudattamaan sen opetusta elämässään, opettelee luottamaan sen lupauksiin ja rukoillen etsii sieltä elävää Jumalaa.
 
Sanan kautta Jumala itse ohjaa meitä oikeaan. Ennen kaikkea Raamattu kertoo kuitenkin suuren ilosanoman armosta ja anteeksiantamuksesta, jonka Jumala on valmistanut meille Jeesuksen ristintyössä. Ei Raamattua turhaan ole kutsuttu Jumalan rakkauskirjeeksi tälle maailmalle! Raamattuopisto tahtoo olla rohkaisemassa jokaista sanan säännölliseen lukemiseen. Kirja kuuluu keskelle elämää, sen arkeen ja pyhään. Se on luotettava opastaja elämän suurissa ja pienissä ratkaisuissa. Sana kuuluu todella elämän keskelle, ei vain museoon, kirjahyllyyn tai tutkijankammioon.
 
Vietämme Hengellisillä syventymispäivillä myös Suomen Raamattuopiston Säätiön perustamisen 80-vuotisjuhlaa. Elokuussa 1939, sodan nousevien pilvien alla kokoontui joukko herätyksen ystäviä Urho Muroman johdolla suunnittelemaan uuden järjestön perustamista. Järjestön tehtävänä oli ”harjoittaa sisälähetystyötä raamatullisessa evankelisluterilaisessa hengessä”. Jumala siunasi tuon pienten alkujen päivän. Työ on kasvanut ja jatkunut jo kahdeksankymmenen vuoden ajan. On tullut aika kokoontua kiittämään Jumalaa hänen uskollisesta huolenpidostaan. Matka jatkuu, ja saamme keskeneräisinä, mutta armahdettuina kulkea yhteistä taivastietä. Hengelliset syventymispäivät vietetään Suomen Raamattuopiston vehreällä tontilla, jossa lapsilla on leikkitilaa, ystävillä mahdollisuus rupatella ja kaikille paikkansa hyvän sanoman äärellä.
 
Olet sydämellisesti tervetullut yhteiseen juhlaamme!
 
Lauri Vartiainen
toiminnanjohtaja, SROS
 
pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!