pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Nordman Jari

aluejohtaja, rovasti (Kymenlaakso ja Päijät-Häme)
p. 040 451 6782
jari.nordman@sro.fi
Tue Jarin työtä lahjoituksella

Jari Nordman kutsuu sinut mukaan työhönsä!

Toimin Suomen Raamattuopiston aluejohtajana Kymenlaaksossa ja Päijät-Hämeessä. Kierrän alueeni seurakunnissa julistus- ja opetustehtävissä sekä pidän yhteyttä vapaaehtoistyöntekijöihin ja toimin heidän tukenaan. Koen kutsun tähän työyhteyteen rukousvastauksena ja iloitsen siitä suuresti!

Raamattuopiston työ on vuosien varrella tullut tutuksi. Ensimmäiset muistikuvat ulottuvat 1970-luvulle, jolloin osallistuin muun muassa Nuorten adventtitapahtumiin. Opistolla kävin vaimoni Kristiinan kanssa myös Kylväjän lähetyskurssin, joka johti meidät työhön Japaniin seitsemäksi vuodeksi.

Olen työskennellyt pappina eri seurakunnissa ja vuosina 2000–2012 sotilaspappina ja kenttärovastina Puolustusvoimien palveluksessa.

Suomen Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja taloudellisen kannatuksen varassa. Siksi toivon, että liityt kannatusrenkaaseeni. Teet sen helposti: täytät vain alla olevan ilmoittautumiskortin ja laitat sen postiin. Näin olet mukana yhteisessä työssämme. Lähettäjärenkaani jäsenenä saat lähettäjäkirjeitä ja Ystäväviesti-lehden neljä kertaa vuodessa.

Kiitos mukanaolostasi!

Haluan liittyä Jarin lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!