pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Kallio Pertti

laulaja. laulajaevankelista, musiikkisihteeri
p. 0400 312 443
pertti.kallio@sro.fi
Tue Pertin työtä lahjoituksella

Pertti Kallio kutsuu sinut mukaan työhönsä!

Olen Suomen Raamattuopiston julistustyön laulaja, muusikko, ”kirkkotrubaduuri” ja musiikkisihteeri. Asun Tampereella perheeni kanssa. Sieltä käsin kierrän Suomen seurakunnissa eri tilaisuuksissa, konserteissa ja seurakuntatapahtumissa.

Raamattuopisto kutsui minut työhönsä jo vuonna 1980 valmistuttuani vuotta aiemmin nuorisontyöntekijäksi. Nuoruusvuosina lauloin mm. Pro Fide -yhtyessä. Laulua olen opiskellut Tampereen Konservatoriossa sekä avustanut mm. Tampereen oopperaa ja musiikkiteattereita. Olen tehnyt myös useita äänitteitä.

Hengellinen musiikki on lähinnä sydäntäni. Yli 30 vuotta kiertävänä laulajaevankelistana lienee Suomen luterilaisessa järjestö- ja herätysliikehistoriassa ennätys. Kiertävä työ on sisäisesti rikasta, rakasta ja raskasta. Pidän harvinaista kutsumustyötäni etuoikeutena ja palveluammattina, jota hyvä tehdä yhdessä.

Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja kannatuksen varassa. Se on koko työn perusta. Toivon, että liityt kannatusrenkaaseeni. Teet sen helposti: täytä vain alla oleva ilmoituskortti ja pistä se postiin jo tänään.

Kiitos mukaantulostasi, sävelten siivin!

Haluan liittyä Pertin lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!