pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Punto Tomas


p. 050 5650786
tomas.punto@iki.fi

Olen Tomas Punto ja asumme vaimoni kanssa nykyään Tampereen Ruotulassa. Olen ollut 1980-luvulta lähtien entisen kotiseurakuntani Olarin seurakunta-aktiivi ja vuodesta 2009 alkaen lisäksi Raamattuopiston vapaaehtoinen julistustyöntekijä. Sen jälkeen, kun minusta tammikuussa 2018 tuli tamperelainen, olen pyrkinyt jatkamaan Espoossa alkamaani työtä myös uudessa asuinpaikassa.

Yhteinen haasteemme on viedä kristillinen sanoma tämän ajan ihmisille, sillä Jeesuksen kristilliselle seurakunnalle antama tehtävä on vielä kesken. Yleinen mielipide on muuttunut yhä kielteisemmäksi kristinuskoa kohtaan, mutta emme saa antaa sen pelottaa itseämme, emmekä myöskään ajatella, että "seurakunnan ylöstempaamisen" kautta voisimme välttyä kohtaamasta vaikeuksia, jotka viimeisen sadan vuoden aikana yhä lisääntyvästi ovat tulleet seurakunnan osaksi eri puolilla maailmaa.

Uskon, että ihmiset tarvitsevat sekä henkilökohtaista kohtaamista kristittyjen kanssa että älyllisiä perusteita kristillisen maailmankatsomuksensa rakentamiseen. Verkkopalvelujen ja sosiaalisen median välityksellä ihmisten kohtaaminen on entistä tehokkaampaa. Menestyksellisen viestinnän edellytyksenä on kuitenkin se, että tiedämme, mitä haluamme sanoa. Meidän Herramme oli täynnä rakkautta ja totuutta ja siihen meidänkin tulisi pyrkiä.

Terveisin Tomas Punto

Haluan liittyä Tomaksen lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!