pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Seppänen Juhani


p. 040 558 5187
juhani.seppanen@sro.fi
Tue Juhanin työtä lahjoituksella

*Jeesus käski Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen kastettuja kristittyjä, ystäviään, opetuslapsiaan ja Jumalan lapsia opettaa pitämään kaikki, mitä hän on käskenyt apostolinsa pitää. Matt.28:18-20.

*Tässä tehtävässä, jonka Jeesus on uskonut minulle ja meille kaikille, Hän lupaa olla kanssamme kaikki päivät aina maailman loppuun asti. Se on suurenmoinen lupaus, josta me kaikki saamme olla osallisia tätä tehtävää suorittaessamme.

*Erityisesti itseäni on ilahduttanut ja rohkaissut Jeesuksen kehoitus: \"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse.\" Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. Mark.10:14-16.

*Sitten Jeesus antaa erityisen lupauksensa: \"Joka minun nimessäni ottaa luokseen yhdenkin tällaisen lapsen, se ottaa luokseen minut. Ja joka ottaa minut luokseen, ei ota minua, vaan sen joka on minut lähettänyt.\" Mark.9:37.

*Tämän tähden me kaikki tahdomme iloisin ja kiitollisin mielin rientää lahjoittamaan Jumalan kämmenellä kirjanen alkuopetuksen välineeksi koulunsa alkaville lapsille ja heidän opettajilleen..

Haluan liittyä Juhanin lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!