pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Tuomala Hannu


p. 050 351 0827
tuomalahannu@gmail.com
Tue Hannun työtä lahjoituksella

Marketta ja Hannu Tuomala kutsuvat sinua mukaan!

Olemme aviopari Kymenlaaksosta, Kouvolasta. Toimimme Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisina julistustyöntekijöinä. Tahdomme viedä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin ennen kaikkea musiikin välityksellä. Se on meille luonteva tapa toimia Jumalan valtakunnan työsaralla. Käytämme toki myös puheenvuoroja tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tulimme uskoon, Jumalan lapsiksi vuonna 1980. Raamattuopiston työ on tullut meille tutuksi ja rakkaaksi Vuokatinrannan perheleirien kautta jo vuonna 1981. Raamattuopisto on meidän hengellinen kotimme.

Suomen Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja taloudellisen kannatuksen varassa. Yksin emme pärjää, tarvitsemme toinen toisiamme. Siksi kutsumme sinua lähettäjäksemme tähän yhteiseen tehtävään. Teet sen helposti: voit täyttää alla olevan ilmoittautumiskortin ja laittaa sen postiin. Näin olet mukana yhteisessä työssämme. Saat lähettäjänä työmme kuulumisista kertovia lähettäjäkirjeitämme, sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Ystäväviesti-lehden.

Kiitos, mennään yhdessä eteenpäin!

Haluan liittyä Hannun lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!