pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Kaarma Arto

aluetyöntekijä, pastori (Kanta-Häme)
p. 050 558 1814
arto.kaarma@gmail.com

Arto Kaarma kutsuu sinut mukaan työhönsä!

Olen Suomen Raamattuopiston vapaaehtoinen julistustyöntekijä. Toimin etupäässä Varsinais-Suomessa ja Kanta-Hämeessä. Kierrän alueen seurakunnissaja järjestän mm. sanan ja sävelen -iltoja, raamattuluentoja, miesteniltoja ja erilaista koulutusta miten vain sovitaan.

Entisenä työväenopiston rehtorina ja lukion opettajana teen rakkaudella opetustyötä. Ennen pappisopintoja ja pappisvihkimystä varsinaiset työvuoteni (33) kuluivat aikuiskasvattajana, työväenopiston rehtorina, viimeksi Turun työväenopistossa. Opistotyössä teimme erityisesti Turussa aktiivisesti yhteistyötä sekä Turun ympäristön opistojen että EU-maiden (3) kanssa erilaisissa koulutushankkeissa. Pappina olen toiminut kappalaisena Houtskarissa ja kolmessa seurakunnassa seurakuntapastorin tehtävissä, viimeksi Turussa. Vaimoni Maija on myös Raamattuopiston ystäviä ja olemme myös yhdessä osallistuneet Raamattuopiston kurseille.

Raamattuopisto on suurelta osin sen ystävien rukousten ja kannatuksen varassa. Toivon, että voisit liittyä kannattajarenkaaseeni. Teet sen helposti täyttämällä alla olevan ilmoittautumiskortin. Näin ilmaistu tuki ja rukous ovat koko työn perusta. Lähettäjärenkaani jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Ystäväviesti -lehden, sekä työmme kuulumisista kertovia lähettäjäkirjeitä.

Kiitos mukanaolosta!

Haluan liittyä Arton lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!