pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Juntunen Pirjo

Vuokatinrannan julistustyöntekijä
p. 050 505 5402
pirjo.juntunen@sro.fi
Tue Pirjon työtä lahjoituksella

Olen aloittanut Vuokatinrannan julistustoiminnan koordinaattorina 16.10.2017. Innolla olen lähtemässä tähän uuteen haasteeseen ja näkyni on, että Vuokatinranta voisi olla yksi Pohjois-Suomen hengellisistä keskuksista. Sellainen, jossa Sanaa pidetään vesittämättä esillä, tämän ajan kielellä ja tämän ajan ihmisille.

Minulla on sekä kirkollinen että kaupallinen koulutus. Kaupallisella puolella olen toiminut talouspäällikkönä sekä seurakunnassa että yrityksissä. Olipa minulla oma tilitoimistokin jossain vaiheessa.

Kirkolliselta puolelta minulla on pätevyys sekä diakonin että nuorisotyöntekijän tehtäviin. Sen myötä olen toiminut myös sosiaalityössä. Pisimpään ja viimeisimpänä maallisena työnantajanani on ollut Medialähetys Sanansaattajat, jossa toimin ensin Radioraamattukoulu-sihteerinä ja sen jälkeen aluesihteerinä Kuopion ja Oulun hiippakuntien alueella.

Luottamustehtävistä omaan kokemusta vuosikymmenien ajalta. Tällä hetkellä olen Sotkamon srk:ssa neuvoston varapuheenjohtajana ja kirkkovaltuutettuna. Kuopion hpk:ssa olen toiminut eri tehtävissä ja yhden kauden hiippakuntavaltuutettuna.

Lapseni ovat jo aikuisia ja muuttaneet maailmalle. Poikani Tuomas asuu perheineen Riistavedellä ja tyttäreni Tuuli perheineen Sydneyssä.

Asun vajaan viiden kilometrin päässä Vuokatinrannasta, joten Vuokatinranta on minulle tuttu paikka aina vuodesta 1992 lähtien, jolloin muutimme Sotkamoon. Monenlaisissa asioissa ja tehtävissä olen ollut mukana, joten oli helppoa ja luonnollista siirtyä tähän työhön.

Raamattuopiston talous on suurelta osalta ystävien rukousten ja kannatuksen varassa. Sinullakin on mahdollisuus osallistua ja tukea työtä tällä tavoin. Lähettäjärenkaani jäsenenä saat lähettäjäkirjeitä ja Ystäväviesti-lehden neljä kertaa vuodessa.

Haluan liittyä Pirjon lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!