pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Vähäsarja Juha

metropolialueen johtaja
p. 09 5123 9150
p. 040 720 5612
juha.vahasarja@sro.fi
Tue Juhan työtä lahjoituksella

Juha Vähäsarja kutsuu sinut mukaan työhönsä!

Olen toiminut vuodesta 2005 lähtien Raamattuopistossa rehtorina, vastuualueenani Kauniaisten kampuksella tapahtuva toiminta. Yleissivistävään koulutukseemme lasketaan sekä pitkät kansanopistolinjat että myös lyhytkurssit Kauniaisissa, Vuokatinrannassa ja Kellonkartanossa. Raamattuopisto kuuluu suurimpaan kolmannekseen kansanopistoista maassamme ja toimintamme on saanut laajentua viimeisten vuosien aikana.

Toinen tehtäväni on luotsata Perussanoman kustannustoimintaa. Pyrimme tarjoamaan hyvää ja monipuolista kristillistä kirjallisuutta kaiken ikäisille suomalaisille.

Näiden työsarkojen lisäksi kierrän jonkin verran saarnaamassa ja opettamassa seurakunnissa. Varsinainen heikkouteni ovat hartaudet, joita pyrin säännöllisesti kirjoittamaan. Osa niistä julkaistaan Radio Dein aamuissa ja myös hartauskirjoina.

Raamattuopiston toiminnan kasvun myötä taloudelliset velvoitteet ovat lisääntyneet. Tahtoisitko sinä olla varmistamassa luterilaisen raamattuopetuksen ja evankeliumin julistamisen Suomen Raamattuopiston kautta myös tulevaisuudessa?

Haluan liittyä Juhan lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!