pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Kujala Veli-Matti

Raamattuopiston vararehtori, Avoimen Raamattukoulun vastaava opettaja
p. 09 5123 9119
p. 040 450 8744
veli-matti.kujala@sro.fi
Tue Raamattuopiston työtä lahjoituksella

Veli-Matti Kujala kutsuu sinut mukaan työhönsä!

Tulin Raamattuopistolle vuonna 2007. Ensimmäiset vuodet vedin opiston puolella maallikkoaktiiveille suunnattua Seurakuntakoulua sekä opetin Diakonia-ammattikorkeakoulun puolella teologisia ja kirkollisia aineita. Vuoden 2011 syksyllä Raamattuopistolla aloitettiin Teologinen linja, jonka suunnittelijana ja opettajana nykyisin toimin.

Opettaminen on ollut minulle aina mieluisaa. Jo opiskeluaikana sain harjoitella sitä sisarjärjestömme Opkon osa-aikaisena opiskelijatyöntekijänä. Teologisella linjalla opettamisen rikkaus on siinä, että se sisältää laajasti eri teologian osa-alueita Uuden testamentin eksegetiikasta kirkkososiologiaan. Työ on myös mielekästä. Tarvitsemme sellaisia tulevia teologisukupolvia, joilla on sekä akateeminen sivistys teologiasta että riittävästi valmiuksia hengelliseen työhön. Koen olevani omimmalla paikallani juuri tässä työssä.

Koska Raamattuopiston talous on pääasiassa sen ystävien rukousten ja kannatuksen varassa, toivon, että voisit liittyä kannatusrenkaaseeni. Näin ilmaistu tuki ja rukous ovat koko työn perusta. Kannatusrenkaani jäsenenä saat neljästi vuodessa Ystäväviesti-lehden sekä muutaman kerran vuodessa lähettäjäkirjeeni sähköpostitse tai paperikirjeenä. Niistä voit lukea tuulahduksia Jumalan valtakunnan työstä ja työntekijän arjesta.

Kiitos mukanaolosta!

Haluan liittyä Raamattuopiston lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!