pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Pohtamo-Hietanen Anne

Evankelista/naistyön koordinaattori
p. 0400-44 66 60
anne.pohtamo@sro.fi

Minulle kesä 1992 merkitsi uuden todellisuuden avautumista, sillä silloin Jumalan sana vaikutti minuun siten, että usko Jeesukseen syntyi sydämeeni. Siitä saakka olen tahtonut kertoa muillekin evankeliumista, syntien anteeksiantamuksesta ja Jumalan rakkaudesta.

Näissä merkeissä kierrän puhumassa ja pidän Sana Soi -iltoja Suomen Raamattuopiston kanssa Kauniaisissa ja seurakunnissa. Raamattuopiston kanssa teen muutenkin paljon yhteistyötä erilaisten tapahtumien osalta, sillä koen, että Raamattuopisto on minun hengellinen kotini.

Niinpä kutsunkin sinua tulemaan minun lähettäjäkseni. Sen kautta saisimme yhdesä tehdä evankelioimistyötä sanan julistuksen kautta. Jatkossa kirjoitan Sinulle muutaman kerran vuodessa kuulumisia työni, perheeni ja itseni osalta. Ehkäpä kirjeeni pieneltä osin antavat kuvan siitä työstä, jossa olet mukana viemässä todistusta Jeesuksesta kuulijoilleni. Kirjeitteni lisäksi saat myös 4 kertaa vuodessa Ystäväviesti -lehden, joka on Raamattuopiston toiminnan tiedostuslehti.

Esirukous on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää ja sen luomalle perustalle hengellinen työ aina rakentuu. Paavali kertoo, miten hän oli saanut rohkaisua siitä, että hän tiesi korinttilaisten rukoilevan heidän puolestaan. “Me luotamme siihen, että hän (Jumala) on pelastava meidät, kun tekin autatte meitä rukouksillanne. Näin nousee monista sydämistä kiitos Jumalalle siitä armosta, jota hän on osoittanut meitä kohtaan.” 2 Kor 1:10-11.

Haluan liittyä Annen lähettäjäksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!