pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hasanen Juha

aluejohtaja, pastori (Etelä-Karjala ja Etelä-Savo)
p. 044 516 7250
juha.hasanen@sro.fi
Tue Juhan työtä lahjoituksella

Hei, minä olen Juha Hasanen.

Asun Mikkelissä vaimoni Eevan kanssa. Olen saanut kutsun Raamattuopiston työntekijäksi Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan aluejohtajaksi. Olen työskennellyt aiemmin Helsingin kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksen palveluksessa kuukautta vaille 20 vuotta.

Hengellinen työ on tullut tutuksi niin aktiivimaallikkona kuin järjestö- ja seurakuntapappina. Sain pappisvihkimyksen lokakuussa 2009 Mikkelin tuomiokirkossa. Toimin aluksi puoli vuotta Savon Kansanlähetyksen vs. piirijohtajana ja sen jälkeen 15 kuukauden ajan Haukivuoren seurakunnan vs. kirkkoherrana. Sittemmin sain siis kutsun ja siunauksen Suomen Raamattuopiston aluejohtajaksi vastuualueena Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan työ. Tässä työssä aloitin syyskuussa 2011.

Lähellä sydäntäni ovat erilaiset julistustoiminnan tilaisuudet, kuten mm. saarnat, raamatunopetus, lähetystilaisuudet ja seuratoiminta. Myös kotiseuratoiminnassa olen mielelläni mukana. Tulen mielelläni suunnittelemaan yhdessä seurakunnan kanssa erilaisia tilaisuuksia. Suomen Raamattuopiston tarjonnasta löydät lisätietoja nettisivuilta www.sro.fi ja sieltä kohdasta julistustoiminta. Käy tutustumassa tarjontaamme.

Jeesus sanoo ”Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää”

Tuota tahdon noudattaa evankeliumin ilosanoman julistamisen kautta. Meidän ainut toivomme on Vapahtajamme ja Herramme Jeesus Kristus, joka kertakaikkisella sovituksella Golgatan keskimmäisellä ristillä sovitti syntimme, jotta meillä olisi syntien anteeksiantamus, iankaikkinen elämä ja autuus. Tuosta Jeesuksen Kristuksen tekemästä sovitustyöstä tahdon siis kertoa ihmisille, jotta mahdollisimman moni saisi vapautua synnin kahleista Jumalan lapsen iloon ja rauhaan. Jumalan sana vakuuttaa meille, että ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”

Ota yhteyttä!

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!