pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Pouke Mika

aluejohtaja, pastori (Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi)
p. 040 563 0172
mika.pouke@sro.fi
Tue Mikan työtä lahjoituksella

Olen koulutukseltani pappi ja arkkitehti. Perheeseeni kuuluu vaimo ja neljä lasta. Merkittävän osan elämästämme olemme yhdessä kokeneet lähetystyössä Israelissa. Tuo aika Raamatun maassa on opettanut Jumalan Sanan rikkauksia ja sydämelläni ovatkin erityisesti Israel ja messiaaniset juutalaiset.

Vanhan testamentin kertomukset, Raamatun maailma ja heprean kieli ovat eläneet minulle vahvasti. Soisin kaikkien löytävän Raamatun kirjoitusten ihania aarteita ja mielelläni jaan eteenpäin mitä lahjana itse olen saanut.

Olen kokenut Jumalan kutsuvan työhönsä Hänen Sanansa eteenpäin viejäksi. Omalla kohdallani se on merkinnyt välillä yllätyksellisiä reittejä ja uuden oppimista. Herra tekee työtään tämän maailman keskellä. Tästä saamme iloita, samalla kun se monella tavalla haastaa meitä ja kutsuu rukoukseen.

Kutsun sinut mukaan tähän työhön. Tarvitsemme työn tukjioita: yhteiseen rukoukseen ja lahjoittamiseen. Ilman lähettäjiä ei olisi lähtijöitäkään. Pienistä puroista tulee virta, joka levittää siunausta monille.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!