pos-sro2-top4


PAAVALIN KIRJEET - Sisälle Sanaan
9.–11.3.2018

Veli-Matti Kujala

Roomalaiskirje, 1.-2. Korinttilaiskirje, 1.-2. Tessalonikalaiskirje, Galatalaiskirje, Efesolaiskirje, Filippiläiskirje, Kolossalaiskirje, 1.-2. Timoteuskirje, Kirje Titukselle ja Kirje Filemonille.

Perustiko Paavali kristinuskon? Miksi luemme Uudessa testamentissa niin paljon juuri Paavalin kirjeitä? Miten ymmärtäisimme Paavalin julistusta oikein?
Luther löysi kirkkaan evankeliumin ennen kaikkea Paavalin kirjeistä. Siten luterilaisuudessa Paavalin kirjeillä on ollut aina tärkeä sija. Hänen merkittävä elämänsä ja laaja apostolinen vaikutuksensa näkyy vahvasti tänäkin päivänä. Toimeliaana miehenä hän antoi vastauksia mitä erilaisimpiin kysymyksiin. Viikonlopun aikana tutustumme Paavaliin ja selvitämme kuinka hän onnistui antamaan omaan aikaansa sidottuihin ongelmiin ajattomia vastauksia.

Viikonloppu kuuluu Sisälle Sanaan – Raamattu läpi vuodessa -sarjaan. Kukin yksittäinen viikonloppu on oma kokonaisuutensa, mutta eniten hyödyt osallistumalla kaikkiin viikonloppuihin. Katso tarkemmin sro.fi/sisallesanaan

Ohjelma 9.3.
Ohjelma 10.3.
Ohjelma 11.3.
pos-sro2-right
Kurssilla opettavat mm.
henkilokuva
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!