pos-sro2-top4


Nuorten raamattulinja PK on legendaarinen nuorten aikuisten raamattukoulu, joka  on tarkoitettu kaikille 16–26-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka haluavat  oppia lisää Raamatusta ja kristinuskosta ja pohtivat omaa paikkaansa tässä maailmassa. Tule viettämään ainutlaatuinen välivuosi Raamattuopistolla.

Kokemuksia aiempien vuosien opiskelijoilta

IiviAjattelin, että Raamattuopisto olisi turvallinen paikka ottaa ensimmäinen askel kohti itsenäistymistä. Arki PK:lla oli aika rentoa. Aamu- ja iltapäivät menivät raamattuluentojen parissa ja iltaisin jäi vapaa-aikaa. Opetus oli monipuolista. Taustatiedot syvensivät myös omaa Raamatun lukemistani.

PK:lla saatoin rauhassa miettiä omia juttuja muiden uskovien kanssa ja etsiä sitä omaa paikkaa Jumalan suunnitelmassa. PK on aivan mieletön investointi elämään! Iivi, PK:lla 2011–2012

TuomasOpintomatka Istanbuliin oli merkittävä kaltaiselleni maalaispojalle, joka ei ollut aiemmin mennyt jäämerta edemmäs kalaan! Parhaat muistot jäivät yhteisistä leffailloista, rukouksista sekä syvällisistä ja joutavanpäiväisistä jutusteluista.

PK:lla oivalsin, että useimmat ongelmat on ratkaistava itse, myös päätökset on tehtävä itse. Milloinkaan ei kuitenkaan tarvitse olla asioittensa kanssa yksin! Tuomas, PK:lla 2010–2011

 

NooraLukion jälkeen halusin mennä raamattukouluun. Halusin syventyä Raamattuun ja kristittynä elämiseen. Tarvitsin myös eväitä itsenäiselle elämälleni! PK:lta sain ystäviä, Raamatun tuntemusta, vahvistusta omaan uskonelämääni ja luottamusta Jumalaan. Vapaa-ajalla saatoimme käydä kävelyllä ja kaupoilla tai katsella elokuvia.

Jos kaipaa uskovien yhteyttä ja Raamatun tuntemusta, PK:lta sitä saa!
Noora, PK:lla 2009–2010

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!