Valkoinen Sro Pelkkä Logo

NETTIKOLEHTI.FI

Syventymispäivien kolehti

Voit osallistua Hengellisillä syventymispäivillä tiistaina kerättävään kolehtiin tekemällä lahjoituksen oheiselle kohteelle. Kiitos lahjastasi!

Lahja Suomen Raamattuopiston Säätiölle

Tuotetunnus (SKU): 508 Osastot: ,

Kuvaus

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Raamattuopiston keskuspaikassa Kauniaisissa toimii kristillinen kansanopisto, missä järjestetään pitkiä ja lyhyitä raamattukursseja sekä muuta koulutusta ja tapahtumia. Raamattuopisto järjestää yhdessä luterilaisten seurakuntien kanssa toimintaa eri puolilla Suomea. Vuokatissa ja Oulussa järjestöllä on kristilliset loma- ja kurssikeskukset. Raamattuopiston kustannusliike Perussanoma julkaisee kirjallisuutta sekä Elämä- ja Perusta-lehtiä. Raamattuopiston ystävien yhdyssiteenä toimii Suomen Raamattuopiston Ystävät ry ja sen jäsenlehti Ystäväviesti. Säätiöllä ja sen kustannusliikkeellä on noin 40 palkattua työntekijää ja moninkertaisesti enemmän vapaaehtoisia. Raamattuopiston talous on suureksi osaksi vapaaehtoisen tuen varassa.

Muut tavat lahjoittaa ja osallistua kolehtiin

  • Soita 0600-02650 (21,86 € + pvm)
  • Tee MobilePay-lahjoitus käyttämällä lyhytnumeroa 13542
  • Lähetä tekstiviestin numeroon 16588. Kirjoita viestiin lahjoituksesi summa ja välilyönti SRO, eli joko 5 SRO, 10 SRO, 20 SRO tai 40 SRO.

Kiitos lahjastasi!

Viitenumerot, muut tavat tukea työtämme ja lahjoituskohteet löydät osoitteesta sro.fi/lahjoita.

Rahankeräysluvan tiedot löytyvät osoitteesta sro.fi/rahankerayslupa.