pos-sro2-top4

Perustan teologiset opintopäivät - Uskonpuhdistus tänään
3.–5.1.2017

Lauri Vartiainen, Juha Vähäsarja, Timo Junkkaala, Eberhard Hahn, Päivi Räsänen, Kaarlo Arffman, Leif Erikson, Jouko N. Martikainen, Eero Huovinen

Juhlimme vuonna 2017 uskonpuhdistuksen 500-vuotista historiaa. Tänä päivänä kysymys uskonpuhdistuksen perinnöstä on entistä ajankohtaisempi. Miten tulisi suhtautua Raamattuun? Kuinka ihminen vanhurskautetaan? Miten ihminen kohtaa pyhän Jumalan? Näihin Lutheria askarruttaneisiin kysymyksiin etsimme edelleen kestäviä vastauksia uskonpuhdistuksen perinnöstä.

Teologisten opintopäivien kansainvälinen vieras on saksalainen teologian professori ja pappi Eberhard Hahn. Hän on systemaattisen teologian professori Erlangen-Nürnbergin yliopistossa sekä diakonissalaitoksen rehtori Gunzenhausenissa (Hensoltshöhe Foundation). Suomalaisista huippuasiantuntijoista päivillä kuullaan mm. Eero Huovista, Päivi Räsästä, Jouko Martikaista, Leif Eriksonia ja Kaarlo Arffmania.

Yleisluentojen aiheet liittyvät uskonpuhdistuksen keskeisiin kysymyksiin. Kanavissa käsitellään laajasti mielenkiintoisia ja ajankohtaisia teologisia teemoja esimerkiksi kirkosta, etiikasta, sielunhoidosta ja luterilaisuuden historiasta sekä tulevaisuudesta.

Teologiset opintopäivät on tarkoitettu paitsi teologeille myös kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille. Tapahtuman yhteydessä on laaja kristillisen ja teologisen kirjallisuuden myyntinäyttely.

Tapahtuman järjestää teologinen aikakausijulkaisu Perusta yhdessä Suomen Raamattuopiston, Suomen teologisen instituutin ja Suomen Evankelisluterilaisen Opiskelija- ja Koululaislähetyksen kanssa.

pos-sro2-right

HINNAT

Koko ajan kurssimaksu on 89 €. Eläkeläisille kurssimaksu on 65 €, opiskelijoille sekä työttömille 15 €.

Erikseen ostettuina tiistain tai keskiviikon kurssimaksu on 40 €, torstain kurssimaksu 25 €. Luentoja ei hinnoitella erikseen.

Kurssimaksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia.


TÄYSIHOITO henkilöltä koko päivien ajalta majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 145 €
- yhden hengen huoneessa 225 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 122 €
- yhden hengen huoneessa 177 €
- neljän hengen huoneessa 100 €

RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.
Päivien ateriapaketti on 48 € sisältäen muut ohjelman mukaiset ateriat paitsi ei aamiaisia eikä iltapaloja.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 16.12.2016 mennessä yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 09 512 3910.

Kurssilla opettavat mm.
henkilokuva
henkilokuva
henkilokuva
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!