pos-sro2-top4

Perustan teologiset opintopäivät
3.–5.1.2018

KIRKKO – HERRALLE KUULUVA
Perusta-lehden teologiset opintopäivät 3.–5.1.2018

Kirkon itseymmärrys on kadoksissa. Yhteiskunnassa vallitseva moniarvoisuus on tullut myös kirkon sisäpuolelle. Kirkon tunnustukseen ja Raamattuun sitoutumisen sijaan puhutaan moniäänisestä kirkosta. Hengellisesti sekavana aikana yhä keskeisemmäksi nousee kysymys siitä, mikä kirkko pohjimmiltaan on. Teologipäivillä pyrimme pohtimaan pintaa syvemmältä kirkon identiteettiä, ongelmia ja tulevaisuutta. Miten siis olla kirkkona nykyajassa?

Ulkomaisena vieraana on Norjan luterilaisen lähetysliiton (Norsk Luthersk Missjonssamband) pääsihteeri Øyvind Åsland. Hän kertoo pohjoismaisten luterilaisten naapurikirkkojen ratkaisuista kirkkoa haastavissa kysymyksissä ja siitä, miten herätysliikeväki on niihin reagoinut.

Yleisluentojen aiheet antavat monipuolisen näköalan kirkon olemukseen, haasteisiin ja nykytilaan. Kotimaisista asiantuntijoista mukana ovat mm. Olavi Rimpiläinen, Sammeli Juntunen, Antti Laato, Anni-Maria Laato ja Jouko Martikainen. Kanavissa käsitellään laajasti mielenkiintoisia ja ajankohtaisia teologisia teemoja, jotka liittyvät esimerkiksi kirkkoon, lähetystyöhön, eettisiin kysymyksiin, Raamattuun, sielunhoitoon ja kirkkohistoriaan.

Teologiset opintopäivät on tarkoitettu paitsi teologeille myös kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille. Tapahtuman yhteydessä on laaja kristillisen ja teologisen kirjallisuuden myyntinäyttely.

Tapahtuman järjestää teologinen aikakausjulkaisu Perusta yhdessä Suomen Raamattuopiston, Suomen teologisen instituutin ja Suomen Evankelisluterilaisen Opiskelija- ja Koululaislähetyksen kanssa.

pos-sro2-right

HINNAT

Koko ajan kurssimaksu on 89 €. Eläkeläisille kurssimaksu on 65 €, opiskelijoille sekä työttömille 15 €.

Erikseen ostettuina keskiviikon tai torstain kurssimaksu on 40 € ja perjantain kurssimaksu 25 €. Luentoja ei hinnoitella erikseen.

Kurssimaksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia.


TÄYSIHOITO henkilöltä koko päivien ajalta majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 133 €
- yhden hengen huoneessa 184 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 115 €
- yhden hengen huoneessa 158 €
- neljän hengen huoneessa 98 €

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät täysihoitohintaan.


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.

Päivien ateriapaketti on 48 € sisältäen muut ohjelman mukaiset ateriat paitsi ei aamiaisia eikä iltapaloja.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 15.12.2017 mennessä yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 09 512 3910.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!