pos-sro2-top4

Hyvän äärellä - Naistenpäivät
27.–29.10.2017

Sari Savela, Ritva Olkkola-Pääkkönen, Anne Pohtamo-Hietanen, Aino Viitanen, Riitta Lemmetyinen, Niko Ijäs, Outi Rajala, Lauri Vartiainen, Timo Junkkaala, Raimo Mäkelä

“Lahja”

“Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja.” Näin sanotaan kirkkomme evankeliumikirjassa naistenpäivien sunnuntain kohdalla. Mitä kaikkia puolia tuosta lahjasta voi löytyä? Ja mitä muutakin lahjaa voi elämässämme olla? Näitä ja muita kysymyksiä mietimme Raamattuopiston lokakuisilla naistenpäivillä.

Eri puolia lahjasta ovat valottamassa mm. Sari Savela, Anne Pohtamo-Hietanen, Aino Viitanen, Ritva Olkkola-Pääkkönen, Riitta Lemmetyinen, Outi Rajala sekä Raimo Mäkelä.

Saamme myös osallistua Uskonpuhdistuksen juhlavuoden keskeisimpään Raamattuopiston järjestämään tapahtumaan. Taidettakaan ei unohdeta: Päivillä nähdään näyttämöproduktio Sen tien guljailijat, jossa yhdistyy lähetyshenkisesti draama, laulu, nauru, kuvat, mietteet, kertomukset ja rukoukset.

Lämpimästi tervetuloa!

pos-sro2-right

Päivien aikana on myyjäiset ja arpajaiset perjantaina ja lauantaina opetustilassa 2.Lauantaina päivällä on kirpputori avoinna. Kirja- ja levymyynti. Mahdollisuus sielunhoitoon.


HINNAT

Koko ajan kurssimaksu on 29 €, ja pelkkä lauantain kurssimaksu on 19€.

Kurssimaksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia. Opiskelija-alennus -25%.


TÄYSIHOITO henkilöltä koko viikonlopun ajalta (opiskelija-alennus -25%):

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 120 €
- yhden hengen huoneessa 170 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 110 €
- yhden hengen huoneessa 150 €
- neljän hengen huoneessa 89 €


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 20.10.2017 mennessä yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 09 512 3910.

Kurssilla opettavat mm.
henkilokuva
henkilokuva
henkilokuva
henkilokuva
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!