pos-sro2-top4

Teologiset opintopäivät
2.–4.1.2019

JEESUKSEN UUSI TULEMINEN
Perusta-lehden teologiset opintopäivät 2.–4.1.2019

Jeesus-tutkimus on viime vuosina ollut murroksessa. Eksegetiikan uusien metodien myötä Jeesus on tullut uudestaan tutkimuksen polttopisteeseen. Teologisilla opintopäivillä pääsemme kurkistamaan tämän hetken kuumimpaan Jeesus-tutkimukseen.

Pääpuhujana on N. T. Wright, joka on tällä hetkellä yksi johtavista ja tunnetuimmista Uuden testamentin tutkijoista maailmassa. Hän toimii Uuden testamentin ja varhaisen kristinuskon professorina St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa. Kahdenkymmenen vuoden ajan hän on opettanut Uuden testamentin tutkimusta Cambridgen, McGillin ja Oxfordin yliopistoissa. Akateemisten ansioidensa lisäksi Wright on myös Anglikaanikirkon eläköitynyt piispa.

N. T. Wright on hyvin tuottoisa kirjoittaja, joka on kirjoittanut yli seitsemänkymmentä kirjaa. Tunnetuimpia niistä on kirjasarja ”Christian Origins and the Question of God”, joka on ollut uraauurtava varhaisen kristinuskon tutkimuksessa sekä erityisesti Jeesus- ja Paavali-tutkimuksessa. Tässä sarjassa olevaa teosta ”The Resurrection of the Son of God” moni teologi pitää yhtenä keskeisimmistä Jeesuksen historiallista ylösnousemusta puolustavista teoksista.

Yleisluennoilla käsitellään Jeesus-tutkimuksen lisäksi mielenkiintoisia teologisia teemoja varhaisesta kirkosta nykypäivään asti. Kotimaisista asiantuntijoita teologipäivillä on iso joukko. Kanavissa käsitellään laajasti mielenkiintoisia ja ajankohtaisia teologisia aiheita, jotka liittyvät kirkkoon, lähetystyöhön, aikamme ideologioihin, eettisiin kysymyksiin, Raamattuun, sielunhoitoon ja kirkkohistoriaan.

Teologiset opintopäivät on tarkoitettu paitsi teologeille myös kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille. Tapahtuman yhteydessä on laaja kristillisen ja teologisen kirjallisuuden myyntinäyttely.

Tapahtuman järjestää teologinen aikakausijulkaisu Perusta yhdessä Suomen Raamattuopiston, Suomen teologisen instituutin ja Suomen Evankelisluterilaisen Opiskelija- ja Koululaislähetyksen kanssa.

pos-sro2-right

HINNAT

Tapahtuman kurssimaksu on 89 €. Eläkeläisille kurssimaksu on 65 €, opiskelijoille sekä työttömille 15 €.

Erikseen ostettuina keskiviikon tai torstain kurssimaksu on 40 € ja perjantain kurssimaksu 25 €. Luentoja ei hinnoitella erikseen.

Kurssimaksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia.


TÄYSIHOITO henkilöltä koko päivien ajalta majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 133 €
- yhden hengen huoneessa 184 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 115 €
- yhden hengen huoneessa 158 €
- neljän hengen huoneessa 98 €

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät täysihoitohintaan.


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.

Päivien ateriapaketti on 48 € sisältäen muut ohjelman mukaiset ateriat paitsi ei aamiaisia eikä iltapaloja.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 14.12.2018 mennessä yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 09 512 3910.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!