pos-sro2-top4

Valo loistaa pimeydessä -naistenpäivät
17.–19.4.2020

"Minä olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään joka minuun uskoo jäisi pimeyteen." (Joh. 12:46)

Maailman pahuus ympärillämme kauhistuttaa ja masentaa meitä. Väkisinkin ajattelemme, onko toivoa. Pitäkäämme katseemme Kristuksessa. Hän on elämämme valo ja Hän antaa myös tulevaisuuden ja toivon.

Olet tervetullut Hyvän äärellä -naistenpäiville kuulemaan Sanaa ja todistuspuheenvuoroja siitä, miten valo on saanut tulla ihmisten elämään.

Mukana Tiina Karlsson, Maija Kuitunen, Anna-Liisa Markkula, Marja-Kaarina Marttila, Jukka Norvanto, Anne Pohtamo-Hietanen ja Raija Timonen sekä Magnificat-kuoro Jenni-Kristiina Liirin johdolla.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma 17.4.
Ohjelma 18.4.
Ohjelma 19.4.
pos-sro2-right


Hinnat

Koko ajan kurssimaksu on 29 € ja pelkkä lauantain kurssimaksu 19 €. Maksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia. Opiskelija-alennus on -25 %.

TÄYSIHOITO henkilöltä koko viikonlopun ajalta majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- yhden hengen huoneessa 170 €
- kahden hengen huoneessa 120 €

Retroasuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- yhden hengen huoneessa (150 €)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 110 €
- neljän hengen huoneessa 89 €

RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.


Ilmoittautuminen

Yöpyjät ja ruokailijat ilmoittautuvat tapahtumaan viimeistään 5 päivää aikaisemmin. Olet lämpimästi tervetullut päiväkävijänä / yksittäiseen ohjelmanumeroon osallistujana ilmoittautumisajan päätyttyä opiston asiakaspalvelun kautta.

Voit ilmoittautua sähköisesti tämän sivun yläreunassa olevan linkin kautta. Sähköinen ilmoittautuminen on helppoa ja voit tehdä sen milloin vain. Et tarvitse salasanoja. Myös sisäänkirjautuminen opistolle nopeutuu, sillä saat osallistumislomakkeesi esitäytettynä.

Voit ilmoittautua myös "perinteisesti" sähköpostitse info@sro.fi tai puhelimitse p. 09 5123 910. Opiston asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9-15 ja tapahtuman aikana.

Suomen Raamattuopisto, Helsingintie 10, 02700 Kauniainen
P. 09 5123 910, info@sro.fi, www.sro.fi

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!