pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


Musalinja soveltuu sinulle, joka tahdot kehittyä monipuolisesti muusikkona tai musiikin harrastajana sekä kasvaa kristittynä. Musiikkilinja on myös oivallinen mahdollisuus viettää välivuosi tai valmistautua musiikin ammattiopintojen pääsykokeisiin.

Monet Suomen Raamattuopiston musiikkilinjalla opiskelleet ovat päässeet jatkamaan opintojaan esimerkiksi konservatoroiden ammattilinjoilla. Linjalle ovat tervetulleita myös ne, joiden tähtäimessä eivät ole musiikin ammattiopinnot. 

Kokemuksia aiempien vuosien opiskelijoilta

Mikko Malmivaara

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen elämässäni oli tyhjiö. Kuulin musalinjasta viikkoa ennen hakuajan päättymistä ja aluksi koko homma kuulosti liian hyvältä ollakseen totta. Lukioaikana hiipunut kiinnostus musiikkia ja uskonasioita kohtaan sai musalinjalla uuden nosteen. Linjan mahtava yleismeininki syntyi yhteydestä Jumalaan ja muihin kristittyihin. Musalinjan jälkeen pääsin ensi yrittämällä Helsingin Pop & Jazz Konservatorioon opiskelemaan kitaransoittoa. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman musalinjaa. Nykyään työskentelen opintojeni ohessa muusikkona. Musalinjalta saamani hengellinen ja musiikillinen sisältö on auttanut minua selviytymään tilanteissa, joihin olen myöhemmin törmännyt soittaessani korkean profiilin artistien yhtyeissä.
Mikko Malmivaara

sannavirtawebLukion jälkeen en tiennyt mitä tekisin elämässäni. Ystäväni kertoi minulle musalinjasta ja se kuulosti mielenkiintoiselta. Erityisesti yhteissoitto kiinnosti, sillä se oli itselleni täysin uusi juttu. Musalinjalla sain uutta musiikillista osaamista. En esimerkiksi koskaan uskonut, että voisin oppia säveltapailua. Sain rohkeutta esiintymiseen ja nykyään uskallan olla oma itseni, mikä vaikuttaa positiivisesti kaikkeen mitä teen. Tätä kautta sain myös uskallusta kokeilla uusia asioita, vaikka en etukäteen tiedä osaanko niitä tehdä. Musalinjan aikana koin valtavaa hengellistä kasvua ja sain monia uskovia ystäviä.
Sanna Virta

Petri KammonenTulin musalinjalle kun työsopimus loppui enkä tiennyt mitä tekisin. Olin tullut uskoon muutamaa vuotta aikaisemmin, kun pitkän päihdekierteen jälkeen päädyin kristilliseen hoitokotiin. Joskus mietin, että olenko oppinut mitään musalinjan aikana. Kuitenkin kun vertaan osaamistani lähtötasoon huomaan, että olen kehittynyt valtavasti. Linjan hengellinen anti on haastanut minua puntaroimaan uskoani sekä miettimään sitä miksi uskon niin kuin uskon. Musalinjan aikana minulla on ollut mahdollisuus miettiä mitä aion tehdä tulevaisuudessa. Vielä minulla ei ole tarkkaa suunnitelmaa, mutta minua kiinnostavat nuorisotyö sekä hoitoala. Ehkä suurin apu on ollut siitä, että kun en ole pitkään aikaa käynyt mitään kouluja, niin musalinjalla olen saanut uudelleen opetella luokassa työskentelyä ja ihmisten kanssa toimimista opiskeluympäristössä.
Petri Kammonen

 

Katso täältä musiikkilinjan oppilaiden videoita ja esityksiä vuosien varrelta.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!