pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 

                                    Urheilulinja2

 Urheilulinjan esittely

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville sekä tämän alan uraa suunnitteleville. Urheilulinja soveltuu harraste ja kilpatasolla oleville pelaajille, kilpailijoille ja/tai valmentajille. Myös niille ketkä vain nauttivat liikunnasta ja urheilusta! Urheilulinjalla yhdistyvät usko ja urheilu!

Urheilulinja on intensiivistä opiskelua, kasvua ja kehittymistä urheilun ja liikunnan parissa sekä kristittynä. Koulutus on myös yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista. Opintojen aikana panostetaan opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen kehittymiseen, johon kuuluu fyysinen, sosiaalinen, henkinen ja hengellinen kehitys. 

Linjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa niin joukkue kuin yksilölajien parissa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä erilaisia liikunta ja urheilutapahtumia. Urheilulinjan kolme päätavoitetta ovat seuraavat:

Kouluttaa:

Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö.

Varustaa:

Varustamme toimimaan johtajina, valmentajina ja/tai vastuunkantajina liikunnan ja urheilun parissa.

Lähettää:

Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana liikunnan ja urheilun parissa tehtävässä työssä tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea. 

Mikä sinua kiinnostaa? 

Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan! 

- Liikunta arjen harrastuksena

 - Tavoitteellinen urheilu

 - Valmentaminen 

 - Urheilulähetystyö

 - Liikunta ja kehitystyö

 - Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot

 - Kristillinen urheiluseuraharrastus  

 - Liikunnan psykologia

 - Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

 - Liikunnan alan ammattilaisuus

Tärkeät päivämäärät

Urheilulinjalle on avoin haku ympäri vuoden ja voit aloittaa opinnot joustavasti syksyn ja/tai kevään aikana. Hakulomakkeen voi täyttää täällä: https://sro.fi/raamattuopisto/opiskelemaan/urheilulinja/haku

2018 - 2019 lukuvuosi 3.9.2018 - 4.6.2019 

Syyslukukausu 3.9 - 21.12.2018

Kevätlukukausi 2.1 - 4.6.2019

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs ja lisäksi linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä henkilöitä. Niko Ijäksen yhteystiedot ovat p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!