pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

            

 Hakulomake löytyy täällä: https://sro.fi/raamattuopisto/opiskelemaan/urheilulinja/haku

Urheilulinjan esittely

Urheilulinja on tarkoitettu kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille ja urheilijoille! Urheilulinja on opiskelua, kasvua ja kehittymistä liikunnan ja urheilun parissa sekä kristittynä. Koulutus on yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista. Opintojen aikana keskitytään opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen kehittymiseen, johon kuuluu fyysinen, sosiaalinen, henkinen ja hengellinen kehitys.

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville, tämän alan uraa suunnitteleville, sekä niille jotka haluavat pitää välivuoden liikunnan ja urheilun parissa. Urheilulinja soveltuu harraste ja kilpatasolla oleville pelaajille, kilpailijoille ja/tai valmentajille. Myös niille ketkä vain nauttivat liikunnasta ja urheilusta! Urheilulinjalla yhdistyvät usko ja urheilu! 

Urheilulinjan opetusta toteutetaan Kauniaisissa ja Vuokatissa, jossa on maailman luokan puitteet liikunnan ja urheilun harrastamiselle! Urheilulinjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa niin joukkue kuin yksilölajien parissa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä erilaisia liikunta ja urheilutapahtumia. Urheilulinjan opetus toteutuu pääsääntoisesti arkisin klo 9-15. Noin puolet opinnoista on yhdessä liikkumista ja urheilemista, johon jokainen voi osallistua oman kuntotason mukaan. Toinen puolisko koostuu Raamattuopetuksesta ja liikunta-alan eri osa-alueista, kuten johtaminen, terveellinen ruokavalio, urheilupsykologia sekä anatomia ja fysiologia.

Sinulla on myös mahdollisuus saada maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti! Ammattitaitoisena personal trainerina sinulla on mahdollisuus toimia vaativissakin valmennus- ja ohjaustehtävissä. Koulutuksen kautta sinulla on loistavat edellytykset työllistyä liikunta-alalla, esimerkiksi kuntokeskuksissa. Lue lisää personal trainer -koulutuksesta tämän sivun lopussa.

Lisäksi keväällä järjestetään kaikille halukkaille pienestä lisämaksusta opintomatka lähetyskentälle ulkomaille kokemaan käytännössä minkälaista urheilulähetystyö on!

 

Urheilulinjan kolme päätavoitetta ovat seuraavat:

Kouluttaa:

Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö.

Varustaa:

Varustamme toimimaan johtajina, valmentajina ja/tai vastuunkantajina liikunnan ja urheilun parissa.

Lähettää:

Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana liikunnan ja urheilun parissa tehtävässä työssä tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea. 

 

Mikä sinua kiinnostaa? 

Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan! 

- Liikunta arjen harrastuksena

 - Tavoitteellinen urheilu

 - Valmentaminen 

 - Johtajuus

 - Urheilulähetystyö

 - Liikunta ja kehitystyö

 - Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot

 - Kristillinen urheiluseuraharrastus  

 - Liikunnan psykologia

 - Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

 - Liikunta-alan ammattilaisuus

- Personal trainerin työt

Tärkeät päivämäärät

2019 - 2020 lukuvuosi: 2.9.2018 - 3.6.2020 

Syyslukukausi: 2.9 - 20.12.2019

Kevätlukukausi: 2.1 - 3.6.2020

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs ja lisäksi linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä henkilöitä. Niko Ijäksen yhteystiedot ovat p. 045-3515269, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

NHA Personal trainer koulutus

Urheilulijan personal trainer -opinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden hankkia itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti. Voit lukea lisää American Council on Exercise Personal Trainer -sertifikaatista tästä: https://nha.fi/ace-personal-trainer-sertifikaatti/

Kun valitset Urheilulinjan personal trainer -opinnot, niin pääset suorittamaan arvostutun NHA Personal Trainer -koulutuksen ja sinulle kertyy säästöä koulutuksen ovh-hinnasta yli 1 000 €. Tutustu koulutuksen sisältöön tarkemmin tästä: https://nha.fi/nha-personal-trainer-sertifiointikoulutus-workshop-paivat/
 
Mikäli sinulla on kysyttävää Urheilulinjan personal trainer -opintoihin liittyen, saat lisätietoa Tapani Määtältä (050 302 753, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Ole rohkeasti yhteydessä!
 
MIKSI MINUN KANNATTAA VALITA URHEILULINJAN NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUS
 
Ainutlaatuinen sisältö:
✅ Koulutuksen sisältöä on hiottu maailman parhaiden ammattilaisten toimesta yli kolme vuosikymmentä (American Council on Exercise)
✅ Näin voit olla varma, että saat juuri sen osaamisen, jota menestyäksesi tarvitset
 
 
Ainutlaatuinen tapa opiskella:
✅ Suoritat 15 opintopisteen teoriaopinnot täysin digitaalisesti, eli voit opiskella juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii
✅ Koulutuksen 8 käytännönläheistä workshop-päivää varmistavat, että saat kiinni myös kaikkein haastavimmista osuuksista
✅ Workshop-päivissä kouluttajina toimivat alan kokeneet ammattilaiset (Nordic Health Academy), jotka toimivat mielellään yhteistyöverkostonasi myös koulutuksen jälkeen
 
Ainutlaatuinen sertifiointi:
✅ Maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti; ACE Personal Trainer -sertifikaatin tunnettuus ja arvostus tarjoavat sinulle suurimman mahdollisen hyödyn opintojesi jäkeen
 

 

 

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!