pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

             Urheilulinjan esittely

Urheilulinja on opiskelua, kasvua ja kehittymistä liikunnan ja urheilun parissa sekä kristittynä. Koulutus on yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista. Opintojen aikana keskitytään opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen kehittymiseen, johon kuuluu fyysinen, sosiaalinen, henkinen ja hengellinen kehitys.

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville, tämän alan uraa suunnitteleville, sekä niille jotka haluavat pitää välivuoden liikunnan ja urheilun parissa. Urheilulinja soveltuu harraste ja kilpatasolla oleville pelaajille, kilpailijoille ja/tai valmentajille. Myös niille ketkä vain nauttivat liikunnasta ja urheilusta! Urheilulinjalla yhdistyvät usko ja urheilu! 

Urheilulinjan opetusta toteutetaan Kauniaisissa ja Vuokatissa, jossa on maailman luokan puitteet liikunnan ja urheilun harrastamiselle! Urheilulinjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa niin joukkue kuin yksilölajien parissa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä erilaisia liikunta ja urheilutapahtumia. Urheilulinjan opetus toteutuu pääsääntoisesti arkisin klo 9-15. Noin puolet opinnoista on yhdessä liikkumista ja urheilemista, johon jokainen voi osallistua oman kuntotason mukaan. Toinen puolisko koostuu Raamattuopetuksesta ja liikunta-alan eri osa-alueista, kuten johtaminen, terveellinen ruokavalio, urheilupsykologia sekä anatomia ja fysiologia.

Sinulla on myös mahdollisuus saada auktorisoitu personal trainer koulutus, joka toteutetaan trainer4you:n kautta. Ammattitaitoisena personal trainerina sinulla on mahdollisuus toimia vaativissakin valmennustehtävissä. Koulutuksen kautta sinulla on loistavat edellytykset työllistyä liikunta-alalla, esimerkiksi kuntokeskuksissa. 

Lisäksi keväällä järjestetään kaikille halukkaille pienestä lisämaksusta opintomatka Ateenaan kokemaan käytännössä minkälaista urheilulähetystyö on!

 

Urheilulinjan kolme päätavoitetta ovat seuraavat:

Kouluttaa:

Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö.

Varustaa:

Varustamme toimimaan johtajina, valmentajina ja/tai vastuunkantajina liikunnan ja urheilun parissa.

Lähettää:

Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana liikunnan ja urheilun parissa tehtävässä työssä tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea. 

 

Mikä sinua kiinnostaa? 

Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan! 

- Liikunta arjen harrastuksena

 - Tavoitteellinen urheilu

 - Valmentaminen 

 - Johtajuus

 - Urheilulähetystyö

 - Liikunta ja kehitystyö

 - Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot

 - Kristillinen urheiluseuraharrastus  

 - Liikunnan psykologia

 - Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

 - Liikunta-alan ammattilaisuus

- Personal trainerin työt

Tärkeät päivämäärät

Urheilulinjalle on avoin haku ympäri vuoden ja voit aloittaa opinnot joustavasti syksyn ja/tai kevään aikana. Hakulomakkeen voi täyttää täällä: https://sro.fi/raamattuopisto/opiskelemaan/urheilulinja/haku

2019 - 2020 lukuvuosi: 2.9.2018 - 3.6.2020 

Syyslukukausi: 2.9 - 20.12.2019

Kevätlukukausi: 2.1 - 3.6.2020

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs ja lisäksi linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä henkilöitä. Niko Ijäksen yhteystiedot ovat p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!