message
component

Urheilulinja

Urheilulinjan esittely

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville sekä tämän alan uraa suunnitteleville. Urheilulinja soveltuu harraste ja kilpatasolla oleville pelaajille/kilpailijoille/valmentajille. Myös niille ketkä vain nauttivat liikunnasta ja urheilusta. Urheilulinjalla yhdistyvät usko ja urheilu!

Urheilulinja on intensiivistä opiskelua, kasvua ja kehittymistä urheilun ja liikunnan parissa sekä kristittynä. Koulutus on myös yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista.

Linjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa niin joukkue kuin yksilölajien parissa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä matalan kynnyksen liikuntatapahtumia yhdessä mm. seurakuntien kanssa. Urheilulinjan kolme päätavoitetta ovat seuraavat:

Kouluttaa:

Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö.

Varustaa:

Varustamme toimimaan johtajina ja valmentajina liikunnan ja urheilun parissa.

Lähettää:

Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana liikunnan ja urheilun parissa tehtävässä työssä tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea. 

Mikä sinua kiinnostaa? 

Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan. 

- Liikunta arjen harrastuksena

 - Tavoitteellinen urheilu

 - Valmentaminen 

 - Urheilulähetystyö

 - Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot

 - Kristillinen urheiluseuraharrastus  

 - Liikunnan psykologia

 - Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

 - Liikunnan alan ammattilaisuus

Tärkeät päivämäärät

2017–2018 lukuvuosi 4.9.2017-1.6.2018 2017

Syyslukukausi 4.9.–22.12. 2018

Kevätlukukausi 2.1.–1.6.2018

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs ja lisäksi linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä opettajia. Niko Ijäksen yhteystiedot ovat p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kehity urheilussa, kasva kristittynä

Urheilulinja soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnasta ja urheilusta. Opinnoissa annetaan eväitä kehittyä johtajana/valmentajana ja/tai pelaajana/kilpailijana sekä kasvaa kristittynä. 

Urheiluinja antaa monia työkaluja oman liikuntaan ja urheiluun liittyvän uran rakentamiseen. Opetuksessa huomioidaan kunkin omat lähtökohdat. Mikäli olet kilpaurheilija, mahdollistamme oman ammattimaisen harjoittelun ja kilpailemisen yhdistämisen opiskelujen kanssa. Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.

Alaikäraja Urheilulinjalle on 15 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Opiskelukustannukset Urheilulinjalla

Urheilulinjan kuukausimaksu lukuvuonna 2017-2018 on 368 €/kk. Hinta sisältää opetuksen ja täysihoidon oppilasasuntolassa kahden tai kolmen hengen huoneissa lähiopetusviikoilla.

Mikäli et majoitu oppilasasuntolassa hinta on 295€/kk. Tämä hinta sisältää opetuksen, lounaan ja päiväkahvit.

Opiskelua varten voi hakea Kelalta toisen asteen opiskelijan opintotukea (opintorahaa, asumislisää ja opintolainaa). Katso lisää www.kela.fi tai kysy opintotoimistosta p. 09 5123 910, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Niko Ijäkseltä p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Hae Urheilulinjalle hyvissä ajoin

Voit aloittaa Urheilulinjalla syksyllä tai keväällä! Ota siis rohkeasti yhteyttä ympäri vuoden, mikäli olet kiinnostunut tulemaan Urheilulinalle opiskelemaan! Urheilulinjalle hakeminen tapahtuu hakulomakkeella ja sen liitteillä, lisäksi hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun, joko paikan päälle tai puhelimitse.

Urheilulinja kestää koko lukuvuoden eli syyskuun alusta kesäkuun alkuun. Ilmoitamme Urheilulinjalle hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen jälkeen. Urheilulinjalla voi aloittaa syksyllä tai keväällä.

Voit tiedustella Urheiluinjasta opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavalta opettajalta Niko Ijäkseltä p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Hae Urheilulinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen alla olevaan osoitteeseen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Postiosoite:
Suomen Raamattuopisto / Urheilulinja, PL 15, 02701 Kauniainen

Faith and Sports

Our Faith and Sports program runs for one academic year. You can start your studies either in the fall or in the winter. Please don't hesitate to be in contact through out the year, if you are interested in joining this program. If you are interested in at least one of the following, then this program is meant for you:

 - Sports and exercise as a hobby

 - Competitive sports

 - Coaching

 - Leadership

-  Sports psychology

 - Being a christian in the field of sports 

 - Christian sports club activities

 - A full academic year filled with sports and Bible teaching in the surrounding of beautiful nature

 - Building a career in the field of sports.

The Faith and Sports program includes lots of playing and exercise. During the course of the year there is plenty of Bible teaching and we will organise sports outreach events for example with different congregations. 

If you are interested in sports and exercise, wanting to improve as a player and a coach as well as grow as a christian, then this Faith and Sports program is meant for you. Sports unites people all over the world, also in Finland! If you are interested, please do not hesitate to be in contact!

Costs 

In the campus dormitory the program costs 368 € per month. This includes full boarding (two or three persons in the same room) and study fees during the weeks when the students study in Kauniainen. If you choose not to reside in the campus dormitory, then the price is 295€ per month. This includes study fees, lunch and afternoon snack.

 

Students in Finland can apply for study grant from Kela (kela.fi).

 

Contact details:  Niko Ijäs, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050-5004207, 09 512 3910.

Application form

pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!