Musiikkitoiminta

Musiikki on tärkeässä osassa Suomen Raamattuopiston toiminnassa. Meillä voit itse olla rakentamassa yhteisöä musisoimalla tai sitten vain kuunnella ja nauttia. Raamatussa seurakuntia kehotetaan musisoimaan, ja me otamme nuo sanat todesta!

Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle. (Ef. 5:19)

Jokaiselle on paikka SRO:n musiikkitoiminnassa!

Musiikkitapahtumat ja konsertit

Syyskuu 2024

1.9.JämsäLAULUSEURAT
2.9.SavonlinnaSROn päivätilaisuus Viisikielinen 10 v
5.9.–6.12.Suomen RaamattuopistoBiisimylly
11.9.Suomen RaamattuopistoMagnificat-kuoron kauden aloitus ja koelaulut
29.9.TampereSana Soi: Uudelleen alkamisen mahdollisuus

Lokakuu 2024

4.–5.10.Suomen RaamattuopistoPop-laulun tehokurssi
6.10.JämsäLAULUSEURAT
25.–26.10.Suomen RaamattuopistoBiisileiri
27.10.TampereSana Soi: Minun tarinani

Musisoi itse

Kuorolaulu

Innostaako kuorolaulu? Suomen Raamattuopistolla on kuorotoimintaa eri puolella Suomea. Lähde mukaan!

Messumusisointi

Haluatko palvella musiikin lahjalla yhteisessä Raamattuopiston jumalanpalveluksissa?

Musikantiksi

Raamattuopiston työyhteydessä toimii joukko erilaisia muusikoita ja yhtyeitä. He palvelevat erityisesti Raamattuopiston tapahtumissa eri puolella Suomea. Heiltä luontuu sekä esittävä hengellinen musiikki että yhteislaulujen säestys.

Haluaisitko liittyä tähän musikanttijoukkoon? Tunnetko kutsua palvella musiikin avulla Raamattuopiston tapahtumissa?

Tilaa seurakuntaan

Suomen Raamattuopiston kautta voit tilata seurakuntaan monenlaisia musiikkitilaisuuksia. Tilaisuudet voivat sisältää esimerkiksi pelkkää musiikkia tai vaikkapa musiikkia ja puhujan.

Viisikielinen

Viisikielinen on viidennen herätysliikkeen yhteinen laulukirja, jonka julkaisijoina ovat toimineet Suomen ev.-lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys, Suomen ev.-lut. Kansanlähetys, Kansan Raamattuseuran Säätiö, Medialähetys Sanansaattajat, Lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Raamattuopiston Säätiö. Laulukirjan kustantaja on Perussanoma Oy.

Viisikielinen täyttää kuluvana vuonna 10 vuotta. Yli 400 laulua sisältävää Viisikielistä on myyty runsaasti, ja siitä otettiin juuri 12:s painos. Kirjan kustantaja eli Suomen Raamattuopiston Säätiö juhlii kymmenvuotiasta laulukirjaa järjestämällä sarjan yhteislaulutilaisuuksia ympäri Suomea vuoden 2024 aikana.

Löydä sinua lähellä järjestettävä tilaisuus tämän sivun tapahtumakalenterista!

Musiikkilinja

Musiikkilinjalla kehität taitojasi muusikkona, saat soittokavereita ja olet valmiimpi musiikin jatko-opintoihin

Musiikkilinjalla voit opiskella monenlaisia instrumentteja kitarasta rocklauluun ja trumpetista rumpusettiin. Musiikin teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä. Saat yksityisopetusta valitsemastasi instrumentista. Voit kehittyä eteenpäin oman instrumenttisi parissa tai kokeilla kokonaan uutta instrumenttia. Musiikkilinjan yhtyeissä ja bändeissä pääset tutustumaan monipuolisesti musiikkityyleihin, saat esiintymiskokemusta ja apua esiintymisjännitykseen.

Musiikkilinjalla ei vain tehdä, vaan myös pysähdytään miettimään miksi teemme ja keneltä olemme lahjamme saaneet. Kristinusko on kaikessa opetuksessa luontevasti läsnä. Yhdessä tekeminen ja toinen toisemme tukeminen on olennainen osa musiikkilinjaa. Musiikkilinjalla kehityt muusikkona ja kasvat ihmisenä.

Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelman taitojen ja tavoitteiden mukaan. Opiskella voit lukukauden tai koko lukuvuoden.

Musiikkilinjan käytyäsi olet valmiimpi musiikin jatko-opintoihin.