Evankeliumia maailmalle

Lähetystyö

Suomen Raamamattuopiston Säätiö osallistuu ulkolähetystyöhön tukemalla esirukouksin ja taloudellisesti nimikkolähettejään Lähetysyhdistys Kylväjän ja Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Tällä hetkellä tuemme seurakuntatyötä sekä lapsi- ja nuorisotyötä Israelissa, evankelioimistyötä Japanissa sekä Itävallasta käsin tapahtuvaa rajat ylittävää radiotyötä.

Toivomme, että saamme julistaa evankeliumia vielä teitäkin etäämpänä asuville.
(2. KOR. 10:16)

Lähetystyöhön valmentava koulutus

Raamattuopistolla järjestetään vuosittain Lähetysyhdistys Kylväjän kanssakirkkomme kansainväliseen työhön valmentava Lähetyskurssi.

Nimikkolähettimme

Ruut Ben-Yosef Israelissa

Nimikkolähettimme Ruut Ben-Yosef Israelissa

Jerusalemissa työskentelevän Ruut Ben-Yosefin johtama King's Kids -työ kokoaa lapsia ja nuoria raamattutunneille, leireille ja vapaaehtoistyöhön. Usko Jeesukseen ja yhdessä toimiminen poistaa vihan eri ihmisryhmien väliltä ja luo pohjaa kestävälle rauhalle. Järjestö tarjoaa turvapaikan niille, joilla ei ole muuta paikkaa, minne mennä. Apua saavat juutalaisvainojen ja ihmiskaupan uhrit, pakolaiset, kodittomat, yksinhuoltajat ja riippuvuuksien kanssa kamppailevat.

 

Ijäksen perhe Kreikassa

Kylväjän lähetit Niko ja Marija Ijäs

Marija ja Niko Ijäs tekevät pakolaistyötä Kreikassa. Marija auttaa erityisesti perheitä hyödyntäen sosiaalialalta saatua työkokemusta ja koulutusta. Niko palvelee urheilutyössä toimien urheiluvalmentajana pakolaisille.

Auvisen perhe Japanissa

Nimikkolähettimme Auvisen perhe Japanissa

Lähetystyö on ollut Mari-Kaisan ja Tuomaksen elämässä aina heidän perheidensä kautta. Mari-Kaisalla on lähetyslapsitausta Japanista ja Tuomaksen vanhemmat olivat lähetystyössä Sambiassa.

Japanissa Mari-Kaisa opettaa raamattukoulussa ja tekee naistyötä. Tuomas opettaa teologisessa seminaarissa länsimaista filosofiaa ja aatehistoriaa. Yhdessä he tekevät musiikkityötä, jonka tärkeimpänä tavoitteena he pitävät uusien ihmisten tavoittamista ja seurakuntaan kutsumista.

Erja Tilgren Itävallassa

Sansan lähetti Erja Tilgren

Sansan lähetystyöntekijä Erja Tillgren toimii MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien. MediaWorks on osa kansainvälistä, yhteiskristillistä lähetysjärjestöä Operaatio Mobilisaatiota (OM), joka toimii yli sadassa maassa.

Viron raamattukoulu

Viron evankelis-luterilaisen kirkon aikuisten raamattukoulua on järjestetty Põltsamaan seurakunnassa jo kuuden vuoden ajan. Helmikuussa 2022 Põltsamaalla alkoi järjestyksessään yhdeksäs raamattukurssi.

Inkerin kirkon lapsi- ja nuorisotyö

Inkerin kirkon lapsi- ja nuorisotyö tähtää rovastikuntien itsenäiseen työhön lasten ja nuorten parissa. Tätä tehtävää varten kirkolla on osittain vapaaehtoisista koostuva Lapsi- ja nuorisotyön toimikunta, joka tukee rovastikuntia ja yksittäisiä seurakuntia.

Tue nimikkolähettiemme ja -kohteittemme työtä

Tilinumero: Danske Bank FI19 8000 1800 4106 32

 

Ruut Ben-Yosef: viite 130 000 912 518

Jari Vähäsarja: viite 130 000 930 516

Korpin perhe: viite 130 000 925 518

Auvisen perhe: viite 130 000 927 516

Inkerin kirkko: viite 130 000 749 516

Viron kirkon raamattukoulu: viite 130 000 917 513

Tue lähetystyötä