Evankeliumia maailmalle

Lähetystyö

Suomen Raamamattuopiston Säätiö osallistuu ulkolähetystyöhön tukemalla esirukouksin ja taloudellisesti nimikkolähettejään Lähetysyhdistys Kylväjän ja Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Tällä hetkellä tuemme seurakuntatyötä sekä lapsi- ja nuorisotyötä Israelissa, evankelioimistyötä Japanissa sekä Itävallasta käsin tapahtuvaa rajat ylittävää radiotyötä.

Toivomme, että saamme julistaa evankeliumia vielä teitäkin etäämpänä asuville.
(2. KOR. 10:16)

Lähetystyöhön valmentava koulutus

Raamattuopistolla järjestetään vuosittain Lähetysyhdistys Kylväjän kanssakirkkomme kansainväliseen työhön valmentava Lähetyskurssi.

Nimikkolähettimme

Ruut Ben-Yosef Israelissa

Nimikkolähettimme Ruut Ben-Yosef Israelissa

Jerusalemissa työskentelevän Ruut Ben-Yosefin johtama King's Kids -työ kokoaa lapsia ja nuoria raamattutunneille, leireille ja vapaaehtoistyöhön. Usko Jeesukseen ja yhdessä toimiminen poistaa vihan eri ihmisryhmien väliltä ja luo pohjaa kestävälle rauhalle. Järjestö tarjoaa turvapaikan niille, joilla ei ole muuta paikkaa, minne mennä. Apua saavat juutalaisvainojen ja ihmiskaupan uhrit, pakolaiset, kodittomat, yksinhuoltajat ja riippuvuuksien kanssa kamppailevat.

 

Jari Vähäsarja Itävallassa

Nimikkolähettimme Jari Vähäsarja Itävallassa

Jari Vähäsarja on toiminut Medialähetysjärjestö Sanansaattajien lähetystyöntekijänä TWR-Europen työyhteydessä vuodesta 2013. Jari Koordinoi teknisen osaston projekteja Aasiassa ja Lähi-Idässä, jotka ovat Sansalle strategisesti tärkeitä alueita.

Auvisen perhe Japanissa

Nimikkolähettimme Auvisen perhe Japanissa

Lähetystyö on ollut Mari-Kaisan ja Tuomaksen elämässä aina heidän perheidensä kautta. Mari-Kaisalla on lähetyslapsitausta Japanista ja Tuomaksen vanhemmat olivat lähetystyössä Sambiassa.

Japanissa Mari-Kaisa opettaa raamattukoulussa ja tekee naistyötä. Tuomas opettaa teologisessa seminaarissa länsimaista filosofiaa ja aatehistoriaa. Yhdessä he tekevät musiikkityötä, jonka tärkeimpänä tavoitteena he pitävät uusien ihmisten tavoittamista ja seurakuntaan kutsumista.

Korpin perhe Etiopiassa

Perhe takaa päin

Korpit työskentelevät Kylväjän lähetteinä NLM:n kehitysyhteistyöhankkeissa Etiopian Mekane Yesus -kirkon yhteydessä.

Tue nimikkolähettiemme ja -kohteittemme työtä

Tilinumero: Danske Bank FI19 8000 1800 4106 32

 

Ruut Ben-Yosef: viite 130 000 912 518

Jari Vähäsarja: viite 130 000 930 516

Korpin perhe: viite 130 000 925 518

Auvisen perhe: viite 130 000 927 516

Inkerin kirkko: viite 130 000 749 516

Viron kirkon raamattukoulu: viite 130 000 917 513

Tue lähetystyötä