Jumalanpalvelus

Raamattuopiston jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusta vietetään joka sunnuntai klo 11 Raamattuopiston kirkkosalissa. Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa verkkosivuillamme www.sro.fi/tv ja kuunneltavissa Radio Deissä sunnuntaisin klo 11-12. Tilaisuuden jälkeen saarna on kuunneltavissa Raamattuopiston verkkosivuilla saarna-arkistossamme.

Jumalanpalveluksen jälkeen on useina sunnuntaina mahdollisuus nauttia lounaasta opiston ruokalassa. Katso tarkemmat tiedot kalenterista.

Noin joka toinen viikko syys-kevätkaudella vietetään iltapäivämessua sunnuntaina klo 16.

Tulevat jumalanpalvelukset

Pyhäkoulu

Aamupäivämessun yhteydessä on syksystä kevääseen joka sunnuntai pyhäkoulu. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan, pienimmät aikuisen seurassa. Tervetuloa siis myös koululaiset!

Pyhäkoulussa lauletaan, askarrellaan, rukoillaan ja kuullaan Raamatun kertomuksia. Lapset tulevat pyhäkoulun jälkeen ehtoolliselle oman aikuisen kanssa.

Iltapäivämessu

Syys-kevätkaudella vietetään noin joka toinen viikko rentoa ja yhteisöllistä iltapäivämessua sunnuntaina klo 16.

Messussa lauletaan Viisikielisen lauluja vapaaehtoisista muusikoista koostuvan bändin säestyksellä. Lapsille on leikkihuone tai pyhäkoulu, messun yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen, ja kahvipöydän antimista voi nauttia messun jälkeen. Äänet avataan yhteislauluilla jo klo 15.45, ja samalla on mahdollisuus jättää esirukouspyyntöjä.

Syksyllä 2024 iltapäivämessua vietetään 15.9., 29.9., 13.10., 3.11., 17.11. ja 8.12.

Tervetuloa koko perheen voimin!

Tue työtämme

Uutiskirje

Liity Kauniaisten jumalanpalvelusyhteisön postituslistalle