Jumalanpalvelus

Raamattuopiston jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusta vietetään joka sunnuntai klo 11 Raamattuopiston kirkkosalissa. Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa verkkosivuillamme www.sro.fi/tv ja kuunneltavissa Radio Deissä sunnuntaisin klo 11.00 - 12.00. Tilaisuuden jälkeen saarna on kuunneltavissa Raamattuopiston verkkosivuilla saarna-arkistossamme.

Kerran kuussa Raamattuopistossa järjestetään iltapäivämessu sunnuntaina klo 16.

Tulevat jumalanpalvelukset

Pyhäkoulu ja raamattukerho

Aamupäivämessun yhteydessä järjestetään syksystä kevääseen joka sunnuntai pyhäkoulu alle kouluikäisille. Kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan, pienimmät aikuisen seurassa. Pyhäkoulussa lauletaan, askarrellaan, rukoillaan ja kuullaan Raamatun kertomuksia. Lapset tulevat pyhäkoulun jälkeen ehtoolliselle oman aikuisen kanssa.

Koululaisille on talvikaudella messun aikana oma raamattukerho. Raamattukerhossa pelataan, leikitään, seikkaillaan, liikutaan, askarrellaan, taiteillaan ja luetaan Raamatun kertomuksia yhdessä. Kerho kokoontuu sunnuntaisin noin klo 11.15 - 12. Kerhoa ohjaavat SRO:n nuoret aktiivit. Hyppää mukaan!

Iltapäivämessu

Kerran kuussa sunnuntai-iltapäivisin Raamattuopistolla järjestetään klo 16 rento ja yhteisöllinen iltapäivämessu.

Messun musiikki painottuu Viisikielisen lauluihin ja svengaaviin virsisovituksiin. Lapsille on pyhäkoulu, messun yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen, ja kahvipöydän antimista voi nauttia messun jälkeen. Äänet avataan yhteislauluilla jo klo 15.45, ja samalla on mahdollisuus jättää esirukouspyyntöjä.

Keväällä 2023 iltapäivämessua vietetään 22.1., 12.2., 12.3., 16.4. ja 21.5.

Tervetuloa koko perheen voimin!

Tue työtämme

Uutiskirje

Liity Kauniaisten jumalanpalvelusyhteisön postituslistalle