Jumalanpalvelus

Raamattuopiston jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusta vietetään joka sunnuntai klo 11 Raamattuopiston kirkkosalissa. Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa verkkosivuillamme www.sro.fi/tv ja kuunneltavissa Radio Deissä sunnuntaisin klo 11.00 - 12.00. Tilaisuuden jälkeen saarna on kuunneltavissa Raamattuopiston verkkosivuilla saarna-arkistossamme.

Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus nauttia lounaasta opiston ruokalassa. Katso tarkemmat tiedot kalenterista.

Kerran kuussa Raamattuopistossa järjestetään iltapäivämessu sunnuntaina klo 16.

Tulevat jumalanpalvelukset

Pyhäkoulu

Aamupäivämessun yhteydessä on syksystä kevääseen joka sunnuntai pyhäkoulu. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan, pienimmät aikuisen seurassa. Tervetuloa siis myös koululaiset!

Pyhäkoulussa lauletaan, askarrellaan, rukoillaan ja kuullaan Raamatun kertomuksia. Lapset tulevat pyhäkoulun jälkeen ehtoolliselle oman aikuisen kanssa.

Koululaisten oma raamattukerho järjestetään seuraavan kerran su 27.8.2023 Hengellisten syventymispäivien messun yhteydessä.

Iltapäivämessu

Kerran kuussa sunnuntai-iltapäivisin Raamattuopistolla järjestetään klo 16 rento ja yhteisöllinen iltapäivämessu.

Messun musiikki painottuu Viisikielisen lauluihin ja svengaaviin virsisovituksiin. Lapsille on pyhäkoulu, messun yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen, ja kahvipöydän antimista voi nauttia messun jälkeen. Äänet avataan yhteislauluilla jo klo 15.45, ja samalla on mahdollisuus jättää esirukouspyyntöjä.

Keväällä 2023 iltapäivämessua vietetään 22.1., 12.2., 12.3., 16.4. ja 21.5.

Tervetuloa koko perheen voimin!

Tue työtämme

Uutiskirje

Liity Kauniaisten jumalanpalvelusyhteisön postituslistalle