Tervetuloa ystävien joukkoon!

Haluamme tarjota sinulle hengellisen kodin

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Raamattuopistolla on toimintaa monilla paikkakunnilla Suomessa. Raamattuopiston ystäväpiirit ja toimintaryhmät toivottavat sinut tervetulleeksi.

Tietoa Raamattuopiston toiminnasta omalla lähiseudullasi saat ottamalla yhteyttä oman alueesi työntekijään tai tulemalla mukaan jonkin tilaisuuksistamme. Tiedot alueellisista tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Ystäväyhdistys

Ystäväyhdistyksen jäsenyys kantaa ja kannattaa!

Jäsenyydestä on iloa. Suomen Raamattuopiston Säätiön toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta siitä on monia etuja. Jäsenyys on samalla vaivaton tapa tukea toimintaamme. Liittymislomakkeen voit täyttää Ystäväyhdistyksen omalla sivulla; se vie vain hetken. Jokaista tarvitaan!

Jumalanpalvelus-
yhteisömme

Kauniainen

Raamattuopiston jumalanpalvelus

Raamattuopistolla Kauniaisissa (osoitteessa Helsingintie 10) vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Tervetuloa mukaan!

Jumalanpalvelukset radioidaan joka sunnuntai kello 11 Radio Dein (Pääkaupunkiseudun) taajuudella ja lähetetään suorina lähetyksinä myös Suomen Raamattuopiston netti-tv:ssä osoitteessa sro.fi/TV.

Lisätietoa Raamattuopiston jumalanpalveluksista saat täältä.

Iltapäivämessu

Noin joka toinen sunnuntai syksystä kevääseen vietetään Raamattuopistolla vapaamuotoisempaa iltapäivämessua klo 16. Iltapäivämessu on luonteeltaan matalan kynnyksen jumalanpalvelus, joka toteutetaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa ja joka pyrkii vahvaan yhteisöllisyyteen. Iltapäivämessussa lauletaan Viisikielistä ja lauluja säestää Houseband.

Tarkemmat tiedot ja iltapäivämessujen päivämäärät löydät jumalanpalvelusyhteisön sivulta.

Pastori Mika Pouke tervehtii Kellonkatanon ovella

Kellonkartano

Oulun Kellonkartanossa (osoitteessa Raamattuopistontie 93) vietetään messua sunnuntaisin kello 13. Lisätietoa Kellonkartanon jumalanpalveluksista ja muusta toiminnasta löydät osoitteesta kellonkartano.fi.

Vuokatinranta

Sotkamon Vuokatinrannassa järjestetään jumalanpalveluksia tapahtumien yhteydessä ja yhdessä Sotkamon seurakunnan kanssa (osoitteessa Vuokatinrannantie 8). Lisätietoa Vuokatinrannan jumalanpalveluksista ja muusta toiminnasta saat osoitteesta vuokatinranta.fi.

Ota yhteyttä, tehdään yhdessä!

Raamattuopiston jumalanpalvelukset ovat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksia, joiden toteutuksesta vastaa Suomen Raamattuopiston Säätiö.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Jos haluaisit olla järjestämässä Raamattuopiston toimintaa omalle paikkakunnallesi, voit olla yhteydessä julistustyön johtajaamme Petri Kortelahteen (p. 09 5123 9195 tai 050 413 1339, petri.kortelahti@sro.fi).