Seurakunnille

Tarjoamme seurakunnille

Suomen Raamattuopiston julistustyöllä on tarjota seurakunnille suuri valikoima valmiiksi mietittyjä ja käytössä testattuja tapahtumia. Jokainen niistä on luonnollisesti muotoiltavissa vieläkin paremmin omaan seurakuntaanne sopivaksi. Tarvitsettepa raamattuopetuksen rukiista leipää, musiikilla höystettyä sanaa tai kohtaamista sielunhoidon teemojen äärellä, olemme valmiina palvelukseen. Kysy lisää oman alueesi työntekijältä.

Kristinopin kertausharjoitukset

Raamattu avattuna Raamattuopiston pöydällä

Kysymykset uskosta, Jumalasta, elämän tarkoituksesta, kärsimyksestä ja kuolemasta askarruttavat aikamme ihmistä kenties enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

"Mistä on kysymys? Kristinopin kertausharjoitukset" -luentosarja pyrkii etsimään vastauksia näihin kristillisen uskon ja elämän keskeisiin kysymyksiin.

Raamattukoulutus

Eero Junkkaala opettaa Raamattua

Raamattuopetukseen painottuvat tapahtumat voidaan järjestää seurakunnan tarpeen mukaan määräajoin toistuvana sarjana tai viikonvaihteessa.

Matka halki Raamatun -luentosarjassa käydään lävitse Pyhän Kirjan punainen lanka ja pääsanoma. Maisemareitin varrella aukeaa huikaisevia näkymiä niin Jumalaan kuin elämään.

Tarjoamme myös syväsukelluksia Sanan aarteisiin ammattitaitoisten ja luotettujen opettajien johdolla.

Musiikkitapahtumat

Suomen Raamattuopiston Pro Fide bändi

Musiikin kautta moni kykenee ilmaisemaan sydämensä sisimpiä tuntoja. Usein hengellinen laulu on samalla syvällistä rukousta. Viidennen herätysliikkeen laulukirja Viisikielinen onkin monipuolinen opus seurakuntaelämän tarpeisiin.

Suomen Raamattuopiston puhujat ja muusikot tulevat mielellään pitämään seurakuntiin Viisikielisen lauluiltoja. Ota yhteyttä ja suunnitellaan ilta!

Miestä väkevämpi

miestyö-nuotio

Miesten tapahtumissa kysymme, mitä miehelle kuuluu miehenä tässä ajassa ja maailmassa? Kuinka hän jaksaa lukuisten haasteiden keskellä ja mikä on miehen suhde omaan itseensä, läheisiinsä ja Jumalaansa? Haluamme auttaa terveen miehisyyden löytymisessä sekä tukea avioliiton ja perhe-elämän keskellä. Lisäksi käsittelemme itsetuntoon ja identiteettiin liittyviä kysymyksiä.

OlenNainen -naistenpäivät

Naisia keskustelemassa Raamattuopiston OlenNainen tapahtumassa

OlenNainen on naisten oma kohtaamispaikka. OlenNainen -naistenpäivä on konsepti, jota Suomen Raamattuopisto tarjoaa seurakunnille toteutettavaksi yhteistyössä. Se on päivä olennaisten asioiden äärellä.

Pappi vai lääkäri? -illat

Juhä Vähäsarja saarnaa Suomen Raamattuopistossa

Pappi vai lääkäri -luennot ja keskustelusarjat ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Luennoilla osallistujat voivat pohtia papin ja lääkärin johdolla kokonaisvaltaiseen terveyteen ja uskoon liittyviä kysymyksiä.

" Ota yhteyttä, rakennetaan seurakuntasi työtä yhdessä!