Tilaa seurakuntaan

Suomen Raamattuopiston kautta voit tilata seurakuntaan monenlaisia musiikkitilaisuuksia. Tilaisuudet voivat sisältää esimerkiksi pelkkää musiikkia tai vaikkapa musiikkia ja puhujan. Alla muutamia esimerkkejä tilaisuuksista sekä työyhteydessämme olevia konsertoivia muusikoita

Viisikielisen lauluillat

Musiikin kautta moni kykenee ilmaisemaan sydämensä sisimpiä tuntoja. Usein hengellinen laulu on samalla syvällistä rukousta. Viidennen herätysliikkeen laulukirja Viisikielinen onkin monipuolinen opus seurakuntaelämän tarpeisiin.

Suomen Raamattuopiston puhujat ja muusikot tulevat mielellään pitämään seurakuntiin Viisikielisen lauluiltoja. Tilaisuuden toteutuksessa (yhteislaulujen säestys ja laulattaminen, juontaminen, julistus, rukous- ja sielunhoitotyö) ovat valmiita palvelemaan mm. Anna Pöyhönen, Leo Louhivaara, Jari Niva ja Petri Kortelahti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan ilta!

Ota yhteyttä:

Musiikkisihteeri Anna Pöyhönen

050 5253 195

Sana Soi -ilta

Sana Soi -ilta on kolmikymmenvuotisen historian omaava Suomen Raamattuopiston musiikkipainotteinen työmuoto. Iltaan kuuluu yleensä musiikkiesiintyjä sekä puhuja. Myös yhteislauluja lauletaan. Kodikkaan ja elämänmakuisen illan johdattelevat eteenpäin juontajat. Tällä hetkellä Sana Soi -iltoja järjestetään säännöllisesti Kauniaisissa ja Tampereella.

Tampereen Sana Soi -iltojen isä, Raamattuopiston eläköitynyt musiikkisihteeri Pertti Kallio kertoo: ” Nämä illat ovat juurtuneet tamperelaiseen elämänmenoon, ja voidaan puhua tamperelaisesta kirkkokulttuuri-ilmiöstä. Tarkoitus olisi, että iltojen kautta ihmiset ymmärtäisivät, että seurakunta on kiinnostuneiden, täysjärkisten ihmisten hyvää toimintaa. Aika paljon käy etsijöitäkin, koska iltoihin on vapaa pääsy. Kun illoissamme julkisuuden henkilö tunnustaa uskonsa, se on puhuttelevaa. Olen iloinnut siitä.”

Sana Soi -ilta voidaan järjestää myös sinun seurakunnassasi! Ilta suunnitellaan aina seurakunnan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Ota yhteyttä:

Musiikkisihteeri Anna Pöyhönen

050 5253 195

" Ota yhteyttä, rakennetaan seurakuntasi työtä yhdessä!

Suomen Raamattuopiston Pro Fide bändi

Pro Fide

Vahvaa poprockia tekevän Pro Fiden soitosta ja olemuksesta paistaa aito ilo ja toive saada välittää sitä myös muille! Bändin biisit kertovat kristityn elämästä, Jumalan rakkaudesta ja yhteydestä Häneen. Pro Fide keikkailee mm. tapahtumissa, kouluissa, nuortenilloissa ja leireillä. Bändi toimii osana Suomen Raamattuopiston Säätiön (SROS) nuorisotyötä.

Keikkapyynnöt:
taneli@puistolive.fi
puistolive.fi

Keikkajärjestelyt ja muut yhteydenotot
info@profide.net

Mikko Nikula lähikuva

p. 0500 689 662

Mikko Nikula

Kirkon nuorisotyönohjaaja ja musiikinopettaja Mikko Nikula toimii Raamattuopiston musiikkilinjan vastaavana opettajana. Lisäksi hän keikkailee niin yksin kuin vuodesta 1997 saakka koossa olleen gospel-yhtye MGtH:n (Mikko Goes to Heaven) kanssa.

Mikko esittää yksin tai eri kokoonpanoissa pääosin omia laulujaan, joista suurin osa kuuluu myös MGtH-bändin ohjelmistoon. Tyylillisesti laulut ovat gospelpoppia folksävyillä. Hän vetää myös riparilauluiltoja ja on toiminut useissa tapahtumissa “housebandinä” eli vetänyt tuttuja hengellisiä lauluja niin, että väki on saanut laulaa mukana.

Mikolta voi myös tiedustella Raamattuopiston musalinjalaisia musisoimaan erilaisissa kokoonpanoissa.

Pietari Savolainen

Suomen Raamattuopiston musiikkievankelista Pietari Savolainen on uuden sukupolven muusikko ja lauluntekijä. Pietarin koskettavat laulut ja kauniit melodiat luovat tunnelman, jossa musiikki luo rauhaa ja sanoma murtautuu lukkojen läpi.

Pietari keikkailee trubaduurina, sekä ”Pietari Savolainen & Band” -kokoonpanolla. Lisää tietoa hänestä löytää sivulta www.pietarisavolainen.fi

Anna Pyhönen lähikuva

p. 050 5253 195

Anna Pöyhönen

Anna Pöyhönen on Suomen Raamattuopiston musiikkisihteerinä ja Ylen musiikkitoimittajana toimiva kanttori, laulaja ja laulunopettaja sekä musiikin sekatyöläinen.

Leo Louhivaara kuva

p. 050 3212 890

Leo Louhivaara

Jyväskyläläinen laulajaevankelista Leo Louhivaara palvelee Suomen Raamattuopiston paikallisena puhujana ja muusikkona. Hän pitää evankelioivia kirkkokonsertteja ja toimii sananjulistajana Sanan ja rukouksen illoissa.

Leo opiskeli laulua ja pianonsoittoa Tampereen konservatoriossa. Valinta tangoprinssiksi vuonna 1989 antoi iskelmälaulajan uralle uutta potkua – mutta myös sisäisen tyhjyyden. Tähän elämäntilanteeseen saatu lahja, usko Jeesuksen Kristukseen loi uuden perustan Leon elämään ja uuden sisällön hänen lauluihinsa. Nyt Leo tahtoo sanoin ja sävelin kertoa tästä Jumalan rakkaudesta. Leo säestää itseään pianolla.

Vuosi 2022 on Leo Louhivaaran 70-vuotisjuhlavuosi, ja hän viettää sitä konsertoiden. Voi tilata hänet seurakuntaasi!

Pertti Kallio ja Laulukuvia -trio

p. 0400 312 443

Pertti Kallio & Laulukuvia

Pertti Kallio & Laulukuvia -yhtye on syntynyt vuonna 2016. Yhtyeessä ovat mukana laulaja-kitaristi Pertti Kallio, kitaristi Pasi Kortelainen, perkussionisti Mikko Ohra-aho sekä osalla keikoista pianisti ja harmonikansoittaja Vesa Tuomi.

Yhtyeen muusikot haluavat eri tyylilajeja käyttäen kuvittaa, maalata laadukkaasti sävelin ja sovituksin lauluja ja viedä pelastuksen sanomaa eteenpäin. He toimivat Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisina julistustyöntekijöinä. Viisikielinen-laulukirjan laulut ja yhteislaulatukset ovat tulleet myös yhtyeelle tutuiksi. Pieni, akustinen taustayhtye on tehokas väline aikuisten tavoittamiseen. Monelle laulu on ollut lämmin kutsu ja Jumalan kosketus.

Pertti Kallio & Laulukuvia -yhtyeen voi tilata seurakuntaan. Yhtye haluaa palvella monipuolisesti musiikin kautta erilaisissa hengellisissä tilaisuuksissa. Konserttikokonaisuuksia ovat esimerkiksi Vuodet täynnä elämää ja Taipaleella reissumies, sekä Sielun sinfoniaa!- Runon ja laulukuvien kosketus. Yhtye voi myös tulla vetämään yhteislauluhetken Laula kanssamme Viisikielisiä.

Leo Louhivaara ja Pertti Kallio. Laulavien kulkureiden konsertti jäsenet

p. 0400 312 443

Pertti Kallio & Leo Louhivaara

Pertti Kallion ja Leo Louhivaaran voi tilata seurakuntaan esiintymään yhdessä. Konserttikokonaisuus on nimeltään Laulavien kulkurien konsertti.

Pertti Kalliolla on laulajana pitkä ura takanaan. Nuoruudessaan hän oli mm. Pro Fide ja Disciples -yhtyeiden solistina. Vuodesta 1980 lähtien vuoteen 2021 asti hän toimi Suomen Raamattuopiston julistustyön valtakunnallisena laulajana ja musiikkisihteerinä, erityisesti aikuistyössä. Perttiä on kuultu 40 vuoden ajan sekä laulelmien tekijänä, trubaduurina että klassisen musiikin tulkitsijana levyillä, tapahtumissa ja konserteissa. Hän toimi myös Viisikielisen laulukirjatoimikunnan jäsenenä.

”Hengellisen musiikin laulaminen on palveluammatti, jossa herkkyys, nöyryys, monipuolisuus, avoimuus, rehellisyys, laatu ja selkeä kristillinen sanoma ovat tärkeitä asioita säilyttää. Nykyihminen on monesti väsynyt, mutta etsii ja saa laulusta vielä kiinni. Siitä voi tulla hyvinkin merkityksellistä.” kertoo Pertti.

Kangasalalainen laulajaevankelista, entinen tangoprinssi Leo Louhivaara palvelee Suomen Raamattuopiston paikallisena puhujana ja muusikkona. Hän pitää evankelioivia kirkkokonsertteja ja toimii sananjulistajana Sanan ja rukouksen illoissa.