Päivän Sana

Päivän sana Juha Vähäsarjan hartauskirjasta Joka päivä lapsen lailla.

Raamattu ja lukijan kädet puupöydällä

Viikon Sana

Lähde kanssamme ilmaiselle viikoittaiselle hartausmatkalle!

Tahdomme rohkaista sinua aina uuteen alkavaan viikkoon tarjoamalla hengellistä ravintoa Jumalan sanasta. Viikon sanan välityksellä autamme sinua kohtaamaan tulevan viikon haasteet, olivat ne millaisia tahansa.

Viikon sana on lyhyt video, kestoltaan 5-10 min.

Sro Viikon Sana Videohartaus 800x900

Raamattuopisto

Raamattuopistossa löydät uusia ajatuksia vanhan kirjan äärellä innostuneessa ilmapiirissä. Juuremme ovat syvällä kristillisessä perinteessä, mutta kohtaamme aikamme kysymykset avoimesti. Yllätä itsesi, tule mukaan pohtimaan, virkistymään ja kohtaamaan ihmisiä. Tule ja tulet kohdatuksi.

Meillä on opiskelupaikka sinulle!

Sro Raamattuopisto Musiikkilinjan Nuoret

Matka halki Raamatun

Matka halki Raamatun -luentosarjassa käydään lävitse Pyhän Kirjan punainen lanka ja pääsanoma. Maisemareitin varrella aukeaa huikaisevia näkymiä niin Jumalaan kuin elämään.

Matkaseuraan liittyvä saattaa myös yllättyä: ensin me tutkimme sanaa ja sitten sana alkaakin tutkia meitä!

Panoraaman äärellä tajuamme, että tässä maisemassa elämme itsekin ja että tarvitsemme ja saamme sanasta matkaevääksemme myös Jumalan kaikkivoittavan armon.

Avoin raamattukoulu

Kuuntele Avoin raamattukoulu Radio Deissä torstaisin klo 18.30–19.00. Radioluentojen aiheita käsitellään myös Avoimen raamattukoulun luennoilla Raamattuopistossa Kauniaisissa sekä arkkiviikoilla Vuokatinrannassa. Tutustu myös laajan ohjelma-arkistoomme.

Avoin Raamattu pöydällä ihmisen edessä

Radioraamattupiiri

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei tiedä, miten pääsisi alkuun.

Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään. Nyt raamattupiiri tulee myös radiosta.

Sros Radioraamattupiiri Radiodei 800x900