Suomen Raamattuopiston Ystävät ry

Ystäväyhdistys kokoaa ystäviä yhteen

Suomen Raamattuopiston Ystävät ry (SROY) toimii yhdyssiteenä ystävien kesken ja tukee sen työtä. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu yli 2 200 jäsentä, mutta tiedämme toki ystäviä olevan paljon enemmänkin!

Raamattuopistolle ja sen työntekijöille ystäväksi liittyminen kertoo työmme olevan sinulle tärkeää. Erityisesti tänä aikana, jolloin taistelu Raamatun totuudesta käy kirkossa ja yhteiskunnassa entistä kiivaammaksi, on tärkeää Sanaan pitäytyvien löytää toisensa ja tukea toisiaan.

Ystäväyhdistyksen yksi tarkoitus on auttaa Raamattuopiston ystäviä eri paikkakunnilla löytämään toisensa. Raamattupiiri ja kotiseurat ovat hyviä tapoja aloittaa yhteydenpito. Monella paikkakunnalla ystävät ovat muodostaneet Raamattuopiston toimintaryhmän, joka on kutsunut Opiston työntekijöitä seurakuntaan vierailulle.

Jäsenenä saat rahanarvoisia etuja

Jäseneksi liittyvä saa 20 euron etusetelin, jolla voi maksaa joko Perussanoman kirjaostoksen tai osan osallistumismaksusta jollekin kurssille. Jäsenmaksu ja edut vaihtelevat vuosittain.

Näin liityt jäseneksi

Ystäväyhdistykseen voit liittyä maksamalla jäsenmaksun. Vuosimaksu on 20 € ja ainaisjäsenmaksu 400 €. Merkitse viestikenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Tiedot välittyvät jäsenrekisterin hoitajalle.

    Tue työtämme

    Perussanomalta