Alkaisitko Suomen Raamattuopiston ystäväksi?

Ystäväyhdistyksen jäsenyys kantaa ja kannattaa!

Jäsenyydestä on iloa. Suomen Raamattuopiston Säätiön toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta siitä on monia etuja. Jäsenyys on samalla vaivaton tapa tukea toimintaamme. Liittymislomakkeen voit täyttää netissä; se vie vain hetken. Jokaista tarvitaan!

Petri Kortelahti
Ystäväyhdistyksen toiminnanjohtaja

Petri Kortelahti. Kuvaaja Petri Vähäsarja Sros

Jäsenedut:

Ystäväviesti-lehti

Kaikille 15-vuotta täyttäneille työmme ystäville ja tukijoille lähetämme Ystäväviesti-jäsenlehden neljä kertaa vuodessa.

Etuseteli

Vuosi- ja ainaisjäsenet saavat vuosittain ja nuorisojäsen liittyessään 20 euron etusetelin. Etusetelillä voi maksaa joko Perussanoman kirjaostoksen tai osan osallistumismaksusta jollekin Raamattuopiston kurssille. Jäsenyys on siis hyvin edullinen, jopa ilmainen.

Mahdollisuus vaikuttaa

Jäsenenä sinulla on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa. Vuosikokous valitsee johtokunnan, joka ideoi ja kehittää Ystäväyhdistyksen toimintaa.

Vuokatinrannan lomaosakkeet

Yhdistys on hankkinut omistukseensa kaksi lomaosaketta Vuokatinrannasta viikolta 3. Jäsenet voivat varata niitä edullisesti -25 % alennuksella listahinnasta.

Olet mukana rakentamassa hengellistä kotia ja tuet kristillistä toimintaa Suomessa

Liittymällä SROY:n jäseneksi rakennat hengellistä kotia ja luot samalla sellaista tulevaisuuden Suomea, jossa on edelleen elintilaa kristilliselle elämänkatsomukselle ja siitä kertomiselle.

Liity Ystäväyhdistyksen jäseneksi täyttämällä yhteystietosi