Jumalanpalvelus

Luotettava, turvallinen, yhteisöllinen ja hoitava - Suomen Raamattuopiston jumalanpalvelus

Juhä Vähäsarja saarnaa Suomen Raamattuopistossa

Lohtua läsnäolosta

Lohtua läsnäolosta -hanke (2021-2024) rekrytoi ja kouluttaa saattohoidon vapaaehtoisia toimimaan yksinäisten vanhusten elämän loppuvaiheen tukena ja seurana. Hanke on jatkoa STEA:n aiemmin rahoittamalle samannimiselle hankkeelle (2018-2020).

Loguta-lasnaolosta-banner

Lähetystyö

Suomen Raamamattuopiston Säätiö osallistuu ulkolähetystyöhön tukemalla esirukouksin ja taloudellisesti nimikkolähettejään Lähetysyhdistys Kylväjän ja Medialähetys Sanansaattajien kautta. Tällä hetkellä tuemme seurakuntatyötä sekä lapsi- ja nuorisotyötä Israelissa, evankelioimistyötä Japanissa sekä Itävallasta käsin tapahtuvaa rajat ylittävää radiotyötä.

Lähetystyötä Japanilaisessa seurakunnassa

Matkat

Kotimaahan ja ulkomaille suuntautuville matkoille ovat kaikki tervetulleita. Matkat antavat tilaisuuden yhteyden kokemiseen, uusiin elämyksiin ja syvempään tietoon maailmastamme ja Raamatusta.

Matkoilla palvelevat asiantuntevat, kohteisiin ja sanaan syvällisesti perehtyneet matkanjohtajat.

Raamattuopiston ruskamatkalaisia vaeltamassa

Musiikki

Raamattuopiston työyhteydessä toimii joukko erilaisia muusikoita ja yhtyeitä. He palvelevat erityisesti Raamattuopiston tapahtumissa eri puolella Suomea. Heiltä luontuu sekä esittävä hengellinen musiikki että yhteislaulujen säestys.

Sros Lahjoita Musiikkityo Pertsa Kallio

Miestä väkevämpi

Raamattuopiston miestyön toimintamuotoja ovat miestenpäivät seurakunnissa, Raamattuopistossa Kauniaissa ja Vuokatinrannan kurssikeskuksessa Vuokatissa.

miestyö-nuotio

Nuorisotyö

Suomen Raamattuopiston nuorisotyö järjestää leirejä, tapahtumia ja toimintaa koululaisille, nuorille ja nuorille aikuisille. #pidetöönyhteyttä!

Nuoria Hengellisillä syventymispäivillä

OlenNainen

OlenNainen -naistenpäivä on konsepti, jota Suomen Raamattuopisto tarjoaa seurakunnille toteutettavaksi yhteistyössä. OlenNainen on päivä olennaisten asioiden äärellä.

Naisia keskustelemassa Raamattuopiston OlenNainen tapahtumassa

Seurakunnille

Suomen Raamattuopiston julistustoiminta järjestää vuosittain 1 700 tapahtumaa 200 seurakunnassa eri puolilla Suomea. Ne ovat hyvin monimuotoisia: raamattuopetuksia, eräretkiä, seuroja, Matka halki Raamatun -tapahtumia, musiikkitilaisuuksia ja vapaaehtoistyön koulutuksia.

Ota yhteyttä, rakennetaan seurakuntasi työtä yhdessä!

Lauri Vartiainen kättelee