Jumalanpalvelus

Luotettava, turvallinen, yhteisöllinen ja hoitava - Suomen Raamattuopiston jumalanpalvelus

Juhä Vähäsarja saarnaa Suomen Raamattuopistossa

Tapahtumat Raamattuopistossa

Suomen Raamattuopistossa on tarjolla parasta ruisleipää - rukiista Jumalan Sanaa. Tutustu kurssitarjontaan ja tule opiskelemaan viikonlopuksi tai koko lukuvuodeksi.

Sro Raamattuopisto Musiikkilinjan Nuoret

Tapahtumat Vuokatinrannassa

Vuokatinrannan majoitus- ja kurssikeskuksessa Kaunuun jylhissä maisemissa kauniin Nuasjärven rannalla on tarjolla sekä raamatunopetusta että monipuolisia palveluita aktiivisille liikkujille ja erämaan rauhaa kaipaaville.

Syksyinen maisema Vuokatinrannassa

Tapahtumat Kellonkartanossa

Kellonkartano sijaitsee Oulussa, n. 15 km keskustasta pohjoiseen, Haukiputaantien (847) varressa Kellon Holstinmäellä. Keskuksessa järjestetään kristillisiä leirejä ja viikonlopputapahtumia. Sunnuntaisin Kellonkartanon kappeli-kirkkosali kutsuu yhteiseen, kotoisaan ja sanomakeskeiseen jumalanpalvelukseen.

Suomen Raamattuopiston säätiön Kellonkartano kartanorakennus Oulussa

Tapahtumat maakunnissa

Suomen Raamattuopiston julistustoiminta järjestää vuosittain 1 700 tapahtumaa 200 seurakunnassa eri puolilla Suomea. Ne ovat hyvin monimuotoisia: raamattuopetuksia, eräretkiä, seuroja, Matka halki Raamatun -tapahtumia, musiikkitilaisuuksia ja vapaaehtoistyön koulutuksia. Olet tervetullut virkistymään, kuulemaan Sanaa, keskustelemaan ja kokemaan yhteyttä.

Ahvenanmaa Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Kymenlaakso Lappi Päijät-Häme Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Satakunta Uusimaa Varsinais-Suomi

Radio ja TV

Raamattu on maailman tärkein kirja. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään.

Jos sinä et ole vielä löytänyt raamattupiiriä itsellesi tai elämäntilanteesi ei mahdollista piiriin osallistumista, avaa radiosi tiistaisin klo 18.30-19.00 ja kuuntele Radioraamattupiiriä.

Radioraamattupiirin vetäjät Eero Junkkaala, Aino Viitanen ja Riitta Lemmetyinen

Kuluvan kuukauden tapahtumat Kauniaisissa

Maaliskuu 2024

28.3.–30.6.Biisimylly