Keitä me olemme?

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Identiteettiasiakirja

Hei, tahdomme tämän esitteen kautta tulla tutuksi kanssasi ja avata sitä, mitä olemme ja miksi toimimme!

Identitettiasiakirjastamme voit lukea Suomen Raamattuopiston Säätiön historiasta ja nykypäivästä, uskosta ja toiminnasta.  Suomen Raamattuopiston Säätiö on yksi maassamme vaikuttavista herätysliike- ja palvelujärjestöistä, joiden vaikutus evankelisluterilaisen kirkon seurakuntaelämään ja ihmisten arkeen on ollut merkittävä vuosikymmenten ajan.

Strategia ja arvot

Raamattuopisto on syntynyt hengellisestä herätyksestä ja uskoon tulleiden opetuksen tarpeesta. Kutsumme ihmisiä uskomaan evankeliumin, kasvamaan Jumalan sanan tuntemisessa ja elämään siitä todistaen ja palvellen. Raamattu keskelle elämää – sen mukaisesti suuntaamme kaikkea työtämme.

Ystäväviesti

Ystäväviesti on Suomen Raamattuopiston Ystävät ry:n jäsenlehti. Lehti lähetetään myös lähettäjärenkaiden jäsenille sekä tapahtumiin ja ystävämatkoille osallistuneille.

Ystäväviesti ilmestyy neljä kertaa vuodessa; tammi-, maalis-, elo- ja lokakuussa.

Päätoimittaja Lauri Vartiainen. Painosmäärä hieman alle 11 000 kpl.
Toimitus ja osoitteenmuutokset info@sro.fi, p. 09 5123 910.

Ystäväyhdistys

Kutsu sinulle! Tule mukaan! Suomen Raamattuopiston Ystävät ry (SROY) toimii yhdyssiteenä ystävien kesken ja tukee Raamattuopiston työtä. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu yli 2 500 jäsentä, mutta tiedämme toki ystäviä olevan paljon enemmänkin.

 

Lahjoita

Ystäviemme säännöllinen tuki on Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnan ylläpitämiselle ja kehittämiselle elintärkeää, sillä Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja vapaaehtoisen kannatuksen varassa.

Kiitos lahjastasi!

Työpaikat

Suomen Raamattuopiston Säätiön palveluksessa on noin 50 työntekijää. Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista. Kysele myös harjoittelu- ja siviilipalveluspaikkoja!

Yhteystiedot

Suomen Raamattuopiston Säätiö

PL 15
02701 KAUNIAINEN

p. 09 512 3910
info@sro.fi

Yhteystiedot sivuiltamme löydät kaikki yhteystietomme!

Ota rohkeasti yhteyttä!